Arama sonuçları: *

1. Tritient

Yardım Bitfenix Cube Pompa Sesi

Merhabalar, 19 Mart 2024 tarihinde Bitfenix cube 240mm sıvı soğutucu aldım. Yaklaşık 2-3 gündür pompa sesi vermeye başladı.Tedarikçiyle iletişime geçeyim mi? Değişim gibi bir şey olabiliyor mu bilen var mı?
  2. Tritient

Yardım Cinebench R23 sıcaklık

Merhabalar, bugün cinebench testi yapmak istedim. ( Soğutma ile alakalı bir sıkıntı varmış gibi hissettim.) ve başlar başlamaz görseldeki gibi 73-74 dereceleri gördüm. Geçen ay yaptığım Cinebench R23 testinde maksimum sıcaklık olarak 65 dereceleri görmüştüm. 1 ayda yaklaşık 10 derece yükseldi...
  3. Tritient

Yardım Bitfenix Cube 240mm Sıcaklık değerleri

Merhabalar bitfenix cube 240mm lik siparişim elime ulaştı , sıcaklık değerleri anormal geldi. montajı düzgün bir şekilde yaptım. Bracket vidalarını tam sıktım eminim. Boştayken 40-43 derece // 20 Dakika Aida64 cpu stress testi 53 derece maks // Arada birden sıcaklık sıçramaları yaşıyorum 60...
  4. Tritient

Yardım Sıvı soğutma argb kontrolcü kablosunu nereye takacağım?

Merhabalar sıvı soğutma aldım bitfenix cube 240. İnternette pek fazla kurulum videosunu bulamadım. Kendim bir şekilde bağlantı yaptım şimdi kasaya monte edeceğim fakat argb kontrolcusunu nereye takacağımı bilmiyorum. Anakart : msi pro b650m-s wifi
  5. Tritient

Çözüldü✓ Bitfenix cube 240 vs Deepcool Ls520 Hangisi?

Arkadaşlar zam gelmeden almak istiyorum, başlıktaki sıvı soğutmalardan birini alacağım. Sizce hangisini almalıyım ?
  6. Tritient

Çözüldü✓ Deepcool Ls520 bu fiyata alınır mı ?

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deepcool-ls520-ls520-rgb-240mm-sivi-sogutma-fiyati,2050740274.html fiyatı şuan 3000 TL'ye yaklaşmış alınır mı ? Fiyatının düşme ihtimali var mı ? Hava soğutma istemiyorum 1710344087 SE modeli ile Düz LS520 arasındaki fark nedir ?
  7. Tritient

MSI MAG CORELIQUID 240R V2 Sıvı Soğutma nasıldır alınır mı ?

Amazon tarafında 3.145 TL'ye düşmüş , almayı düşünüyorum sizce nasıldır? Kullan varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. https://www.amazon.com.tr/dp/B09CQDBFPC/?coliid=I11S5GY9YA5P48&colid=3RCV4862QPL2Q&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it&th=1
  8. Tritient

Ryzen 5 7500f soğutma önerisi

Arkadaşlar merhabalar, parça parça ddr5 sistem topluyorum. Şuan sadece işlemciyi aldım diğer bileşenleri de yavaş yavaş zaman içinde alacağım. Sizlere danışmak istediğim şey 7500f ile birlikte sıvı soğutmaya en uygun 2k fiyata ne alabilirim? Şuan görünürde olan gamebooster titan 240mm sıvı...
  9. Tritient

Çözüldü✓ Sıvı soğutma önerisi

Merhabalar işlemci ryzen 5 5600 . Buna sıvı soğutma almak istiyorum, Bütçem 2-2.5k. Bunun için fikirlerinizi almak isterim. Aklımda Sharkoon S70 var.
  10. Tritient

İşlemci için soğutucu önerisi

Merhabalar, işlemcim çok ısınıyor yük altında 85-90 derece arası boşta 45-50 derece.Sorun macun diyip macun aldım fakat etkisi olmadı.Stok soğutucu kullanıyorum. sistemim şu şekilde ; Ryzen 5 1600 af daha yeni artic mx-4 2020 macun aldım. a320m-h Kasam GAMETECH Legend X Pro Mesh 4x120mm Bütcem...
Geri