Arama sonuçları: *

1. FR13NDSLX

AMD R5 5600G OVERCLOOK ÖNERİSİ

Başlıkta yazdığı gibi malum bugün 400 tane 5600g li sistem satıldı ve oc yapmak isteyenlerde olucaktır. Soğutuculu ve soğutucusuz overclock yapanlar varsa bilgilendirirse çok güzel olucaktır. Ayrıca sistemde bulunan ramlerin oc potansiyeli nasıldır?
  2. FR13NDSLX

Fan Önerisi (Set 200₺)

Merhabalar H510 kasama 3 adet fan alacağım gözüme çarpan 3 model var. Hangisi daha iyi bir modeldir kullananlar bilgilendirirse sevinirim. Ayrı olarak bu termal macun alınır mı? https://www.itopya.com/xigmatek-pti-g3606-3gr-gri-termal-macun/ Hepsi indirimdedir. 3 Adettir...
  3. FR13NDSLX

250TL Am4 Cpu Cooler Önerisi

Aklımda 2 ürün var ikisi de fiyatına göre başarılı siz hangi ürünü önerirsiniz? Önceliğim performans ve kalite. Gametech Freezer Pro hd120 (230₺) Snowman T6 Ultra (170₺)
  4. FR13NDSLX

Snowman T6 Vs Snowman X6

Bu başlıktan belki 10 tane var ama ne kesin cevap ne de ayrıntılı testler var. Öncelikle bütçe 200-300₺ Kasam dark n5 Anakart X370-a ATX Amd 2200g yi hem cpu hem Gpu olarak yüksek oranda oc yapmanın peşindeyim Tahminen 4ghz e 1600mhz yaparım. Bu yüzden uygun yollu bir soğutucu arıyorum bu...
  5. FR13NDSLX

Amd 2200g Cpu + Gpu OC Destek

Selamlar beyler malum başlıktaki gibi apu sistemime overclook yapacağım biraz yardım almak istedim. Normalde ilk aldığımda tek yaptığım oc Asus Gpu Extreme Mod açmaktı ama farklı birşeyler yapma adına 2 gündür kurcaladım ve son yaptığım oc dan sonra 1 kere mavi ekran 3 kere oyundan atma ile...
Top Bottom