Arama sonuçları: *

1. Conqueror_

Sensör Panel Yaptım Nasıl Olmuş?

Elimde boşta Tablet vardı 3D yazıcıdan aparat tasarladım ve baskı aldım sonuç bu.
  2. Conqueror_

2 Adet Lian Li 240mm Sıvı Soğutma Arasında Kaldım Sizce Hangisi?

Arkadaşlar Ryzen 5 7600 için 240mm sıvı soğutma alacağım nasipse. Aşağıdaki iki ürün arasında kaldım 800 TL fark ile yeni versiyon almayı değer mi?= Lian Li Galahad II Trinity SL-INFINITY AIO 240 MM RGB İşlemci Sıvı Soğutucu Lian Li Galahad AIO 240 UNI Fan SL Edition Black 240mm RGBLian Li...
  3. Conqueror_

Lian Li Galahad AIO 360MM Soğutucu 80 Derece Normal mi?

Arkadaşlar, 7700X işlemci için Lian Li 360MM sıvı soğutma kullandım stres testte 80 dereceleri kadar gördüm sizce bu normal mi ben hiç bu kadar beklemiyordum açıkçası.
  4. Conqueror_

Bitfenix Cube 360 vs Thermalright Aqua Elite 360

Hangi soğutucunun soğutma performansı daha iyi kullanıp dest eden oldu mu aranızda? İşlemci Ryzen 5 7600 https://www.trendyol.com/bitfenix/bitfenix-cube-360-argb-cpu-sivi-sogutma-360-mm-siyah-p-784466852...
  5. Conqueror_

AM5 İçin MSI CoreLiquid 240R Rakibi veya Bir Üst Seviye 240mm Sıvı Soğutma

Msi Coreliquid 240mm kullanıyorum mevcut durumda memnunum yeni bir sistem toplayacağım aynı soğutucuyu kullanacağım fakat var ise daha iyi soğutur veya bu daha iyi diyeceğiniz 240mm sıvı soğutma önerinizi duymak isterim. İşlemci Ryzen 5 7600
  6. Conqueror_

Yardım Lütfen AM5 için 240 ve 360mm sıvı soğutma önerin

Arkadaşlar konuyu farklı şekilde yeniden açmıştım. Am4 sıvı soğutucular Am5 e uyarmı diye sormuştum çoğu kişi uyar demişti araştırma da yaptım çok nadir uymayanlar varmış bende gidip aşağıda resimdeki ürünü seçtim. Satıcının verdiği cevap uyumsuz :/ Lütfen birisi gerçekten de Am5 uyumlu 240 ve...
  7. Conqueror_

AM4 Sıvı Soğutucular AM5'e Uyar mı?

Malum Kasım ayı geldi indirimler başladı fakat ürünü almadan önce daha önce alarak tecrübe eden var ise danışmak istedim. Am4 mimariye uyan sıvı soğutucular Am5 için de uygun olur mu? Alacağımız sıvı soğutucu da illa ki Am5 desteği yazması mı gerekiyor?
  8. Conqueror_

1700 Pin Destekli Sıvı Soğutma AM5 Soket İçin uyumlu mu??

Am5 soketler 1718 pin sıvı soğutucuların çoğunda 1718 pin desteği görünmüyor 1700 olanlar am5 için uygun mu acaba?
  9. Conqueror_

Thermaltek TH240 Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, Ryzen 5 5600 RTX 3060 sistemim için bu soğutucuyu düşünüyorum hazır itopya da indirime girdi kullanan varsa yorum yapabilir mi? Buna alternatif bu fiyatlarda F/P olarak önerebileceğiniz başka RGB li soğutucular var ise öneriye açığım. 1671736279 Acil!
Top Bottom