Arama sonuçları: *

1. rave

Kabloları gizlemek için ne yapabilirim

kasa masanın üstünde tüm kablolar monitörün ve kasanın arkasından kasaya gidiyor monitörün kablosu ordan prize gidiyor karmakarışık yani sizce nasıl gizleyebilirim masada veya herhangi bir yerde yer yok aklıma kablo kanalları geldi onlardan alıp üstüne delik açıp kullanabilir miyim daha mantıklı...
  2. rave

Kasanın tozlanmasını nasıl engellerim ?

Selamlar öncelikle, malum yaz ayları geliyor benim kasamda normalde kışın bile mesh olmadığı için çok ısınıyor yaklaşık 5-6 aydır ön panel olmadan kullanıyorum bu da çok toz çekmesine sebep oluyor hem kasanın ısınmasını engelleyip hemde toz çekmesini engelleyebilirim? Bu arada kasanın orijinal...
  3. rave

Bu termal macun sahte olabilir mi ?

https://www.amazon.com.tr/Arctic-ACTCP00002B-MX-4-S%C3%BCr%C3%BCm%C3%BC-Termal-Macun/dp/B07L9BDY3T/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=27VRVVR7OYSP9&keywords=mx4&qid=1643976655&sprefix=mx4%2Caps%2C123&sr=8-1&th=1 Bu ürünün satıcısı amazonun kendisi ürünü aldım ama sahte...
  4. rave

Ryzen 5 3500x uv yaparken sürekli mavi ekran

Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi gigabyte anakartta r5 3500x işlemciye uv yapmak için CPU saati hızını 4.1 e çektim sonra Dinamik VCore(DVID) ayarını da +0.204 yaptım ve sürekli mavi ekran verdi bende vcoreu arttırmayı denedim 0.220lere kadar çıkmama rağmen mavi ekran hatası devam etti bende...
Geri