Arama sonuçları: *

1. byhorozkentli

Deepcool ls 520 se VS Nzxt Kraken elite

Merhaba Arkadaşlar merekımdan sormak istiyorum bu iki ürün de Deepcool Özellik Olarak Daha İyi Görünüyorken Nzxt Nin Bu Kadar Pahalı Olması Tamamiyle Ekranlı POmpaya Sahip Olması mı ?
  2. byhorozkentli

Mx-6 Termal Macun 4 gr 245₺ (orjinal)

Teknobiyotik kendi sitesinde 200 ₺ fakat 90 lira kargo ücreti alıyor, Trendyol üzerinden 245 e satıcı yine teknobiyotik alabiliyorsunuz, Mx 4 ten 5.2 derece daha iyi sonuç veriyormus https://ty.gl/9yutkl8rb3srb
  3. byhorozkentli

Bu değerler tek fan mı çift fan için mi

Merhaba bu sıvı soğutma daki cfm ve hava basıncı 2 fanın toplamı mı ?
  4. byhorozkentli

Yardım fanlar arızalanmış mı ?

Merhabalar linkteki ürünü almıştım 3 ay önce kasa fanı olarak kullanıyorduk geçen günlerde fan hızlarını arttıramaz olduk oyun dışında en düşük kademeye alıyorduk oyuna girerken arttırıyorduk hızını kumanda dan artık arttıramıyoruz en düşk kademede kaldı, rgb ışıkları değişiyor onda sıkıntı...
  5. byhorozkentli

Çözüldü✓ Fan tavsiyesi istiyorum

Merhaba Arkadaşlar everest x racer peak kasası var 4 fanı molex ile bağlı olduğu için fanların sesi rahatsız ediyor sizden kumandalı vs bir fp fan seti tavsiyesi istiyorum Anakart: Gigabayt A520M-K V2 bu anakarta uyumlu fan seti önerir misiniz kontrolcüsü olması daha iyi olur bütçe 750-1500₺
  6. byhorozkentli

Yardım 5600 için bu soğutma uygun mudur

Merhaba,5600 lü abime sistem almıştık oyunlarda 85 leri görüyor stok soğutucuyu değiştirelim diyor linkteki ürün iyi duruyor gibi yorumları da 62 yi geçmediğini söylemiş sizinde fikrinizi almak istedim...
  7. byhorozkentli

12 Cm Sıvı Soğutma Montaj Şekli Doğru Mudur?

Kasa: Lunatic orkinos
  8. byhorozkentli

Yardım Sıvı soğutma yanında gelen macun mu mx4 mü

Merhaba darkflash twister dx-120 v2.6 120mm sıvı soğutma aldım içerisinde resimdeki macun çıkıyor, ayrıca elimde daha önceleri aldığım mx 4(orjinal)de mevcut montaj da hangisini kullanayım? https://hizliresim.com/celrrd0
  9. byhorozkentli

Yardım 3100 işlemci için soğutucu tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar yeğenime 2020 de pc toplamıştık ufaktan bişiler eklemeye başladık ilk olarak RX 560 dan 1660 süper e yükselttik ikinci olarak mesh Bir kasa aldık bitfenix marka gaming gecesinden işlemci 3100 mesh kasadan önce oyunda stock soğutucu ile 83 dereceleri görüyordu yeğenim çok...
  10. byhorozkentli

Yardım 12 cm argb pwm fan tavsiyesi

Merhaba Fiyat Performans Olarak 12 cm kasa fanı arıyorum 5 adet bunları birbiriyle bağlayıp ana karta takacak şekilde Hangi fanı önerirsiniz,
  11. byhorozkentli

Yardım FP kontrolcülü pwm fan seti tavsiyesi

Merhaba kullandığım kasa Lunatic orkinos kasa orjlnal fanları molex baglantılı bunları değiştirmek istiyorum anakartım b550 gaming plus fanların işlemci gibi ısıya göre hızlanmasını istiyorum, bunun için F/P pwn fan tavsiyelerinizi yazar mısınız link olarak
  12. byhorozkentli

Fan Yönü Nasıl Olsun

Merhaba Sevgili DA Üyeleri Elimizde Eski Bi Pc Var, Kasada Sadece Psu Fanı Mevcut Oda Psu Sıcaklığını Dışarı Atıyor, 8 Cm Fan Eklentisi Yaptım Molex Bağlantısı İle Bu Fanı Ben Resimde Görüldüğü Gibi Eksoz Fanı Mı Yapayım Yoksa Kasanın İçine hava Verecek Şekilde Mi yapayım Emin Olamadım...
  13. byhorozkentli

Kasa İle Cam Arasındaki Boşluk

Merhaba lunatic orkinos Kasasına Sahibim, kasadan Memnunum Ama metal kısım ile cam 3 milimlik Boşluk var Tam Sıfır Değil, bu boşluğu doldurmak için çift taraflı bant yaptım ama görüntü kötü bu boşluğa ne yapılabilir fikri olan varmı
  14. byhorozkentli

Yardım Bu sleeved kablolar cpu gpu 24 pin mi

Merhaba Bu kabloyu alacam fakat emin olamadım 8 pin işlemci 8 pin ekran kartı 24 pin anakart buradakiler uygun mudur ? https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8866
  15. byhorozkentli

Yardım Kasa Fanlarını Anakart a bağlama

Merhaba Sevgili Forum Üyeleri Kullandığım Kasa Lunatic Orkinos 5 Fan Var Molex İle Güç Kaynağına Bağlı, Reset Tuşuna da rgb bağlı Anakartım B450M s2h Şimdi Ben Bu Fanları İşlemci Fanı Gibi Sıcaklığa Göre Hareket Etmesini İstiyorum bu mümkün müdür mümkün ise hangi kablo çoklayıcı...
  16. byhorozkentli

Yardım Fan kontrolcü ve fan tavsiyesi?

Merhaba Arkadaşlar; Kullandıgım Kasa Lunatic Orkinos Kasası ve 5 adet Reset Tuşuyla rgb Rengi Değişen Gücünüde Direk Psu Dan Alan Bi Sistem Kullandıgım Anakart İse b450 s2h Şimdi İsteğim Şu 5 adet fan ve kontrolcü tavsiyesi verir misiniz fiyat performans olacak şekilde hızları sıcaklığa...
  17. byhorozkentli

normal ve oc arasındaki fps farkı

merhaba arkadaşlar sistem ryzen 3 (oc 4.2) b450 s2h 2x8 3200 ram ( oc 3.6) rx 570 4 gb denedigim oyun ''Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands'' işlemci ve rame oc yapmadan aynı karede fps ye baktım sonra oc yapıp ikisine tekrar aynı karede baktıgımda 1 2 fps fark oldu yani işlemci 3.9 dan 4.2...
  18. byhorozkentli

Çözüldü✓ Crucial Ballistik rgb OC İçin Yardımcı Olur Musunuz ?

Merhaba Arkadaşlar Yeni Ramlere OC Yapmak İçin Sİzlerden yardım İstiyorum Sistem Ryzen 3100 ( Oc li 4.2 de Kullanıyorum) Gigabayt B450 s2h 2x8 3200 mhz Ram (xmp ile) Hangi Değerleri Biosta Hangi Kısma yazacagım Konusunda Bilgim Yok Bios Resimlerini Ekledim Sanırım Bu Kısımda İşimiz Buraya...
  19. byhorozkentli

120 mm rgb fan tavsiyesi verir misiniz?

Merhaba Arkadaşlar Kasadaki Bu rgb Fanların Ledini reset tuşuna basarak değiştiriyorum molex ile birbirine bağlayarak isteğim şu bu şekilde molex ile bağlayacağım çevresi ve fanın içinde led olacak fan tavsiyesi verir misiniz , resimdeki fanın sadece çevresi led ortasında yok ben...
  20. byhorozkentli

AMD Wraith Prism 279₺

Bu sefer 279 a düştü geçen sefer 199 du https://www.itopya.com/amd-wraith-prism-led-rgb-islemci-sogutucu_u15061
Top Bottom