Arama sonuçları: *

1. T

Thermaltake TG50 alınır mı?

THERMALTAKE TG-50 Elmas Partiküllü 4gr Termal Macun | ITOPYA bu macun alınır mı arkadaşlar?
  2. T

Termal macun ile ilgili bir kaç sorum var.

Merhabalar dün elimdeki Rx 470i satıp 1060a geçtim rx 470in termal macununu yenilediğimde sıcaklıklar ilk başta aynıydı sürmeden önce içinde neredeyse macun yoktu (kullandığım macun arctic mx4) 2 3 ay sonra sıcaklıklar düşmeye başlamıştı şuan 1060ında macununu yeniledim ve sıcaklıklar hala aynı...
  3. T

Sinekliği Nasıl Yapıştırabilirim?

Kasamın önündeki temperli camı çıkardım sineklik yapıştırmama gerek var mı? Böyle kalsa çok toz çeker mi?
  4. T

pwm fan hız ayarı

Arkadaşlar merhabalar, Arctic p12 fan aldım ve fan pwm ben bunun hız ayarını biostan nereden kontro edebilirim?
  5. T

tahliye için fan önerisi

kasamın üstünde 240 mm yer var iki hava tahliyesi için iki fan takacağım ekran kartı ve işlemcide sıcaklık düşüşü olur mu ? fan öneriniz nelerdir rgb önemsiz fan kontrolcum var
  6. T

Çözüldü✓ ekran kartı macun değişimi

merhaba 5 dakika önce ekran kartıma arctic mx4 sürdüm güzelce temizleyip öyle sürdüm şimdi witchera giriyorum fakat sıcaklık değerlerinde hiç bir değişme yok böyle ince zar gibi sürdüm hatta 4 5 derece arttı. TERMAL MACUNU ÇOK AZ SÜRMÜŞÜM TEMİZLEYİP DAHA ÇOK SÜRDÜM YÜKTE 7 DERECE FARK ETTİ.
  7. T

snowman t6 ultra

https://www.hepsiburada.com/snowman-t6-ultra-6-bakir-kanalli-rainbow-cooler-fan-p-HBV00000UVGM8?magaza=atombilişim&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=Cj0KCQjwpNr4BRDYARIsAADIx9yVHWtTYUsYpJjAbCVbgMH6LdsQSn5PNmi7X_zKNCNuahgNgrOR0bcaAkOtEALw_wcB geçen bir konu açmıştım 200 250 tl bütçe ile en iyi...
  8. T

arctic mx4 hakkında

merhaba snowman t6 ultra soğutucu alacagım yanından termal macun çıkıyormuş ama ben arctic mx4 kullanmak istiyorum sorum şu: hem ekran kartı hem işlemci termal macununu yenilemek istiyorum fanın yanında gelene güvenmediğim için arctic sürücem hem ekran kartına hem işlemciye yeter mı? tüpte 4 gr var.
  9. T

Max 250 tl soğutucu önerisi

Arkadaşlar merhaba ryzen 5 1600 af kullanıyorum cpb açıkken işlemcimde voltaj 1.36 ları görüyor ve haliyle 80 dereceleri görüyorum cpb kapalıyken bi nebze düşüyor fakat işlemcimi tam gücüyle kullanmak istiyorum içime sinmiyor. Aklımda bu var iyi midir?? Öneriniz var mı...
  10. T

nasıl fan almalıyım?

kasamda fan kontrolcu var ve kasama 2 fan almak istiyorum fakat bu bildiğim girişlerden farklı. nasıl fan almalıyım?
Top Bottom