Arama sonuçları: *

1. melihv48

Yardım Ses yapan Power Supply'e Fan takma

Arkadaşlar merhaba, bende Cooler Master 600w Psu(resim ekte)var. Çok ısınmamasına rağmen yük altına girdiği zaman fanı aşırı ses yapıyor kullananlar bilir az çok. Ben buna 3 pinli fanı nasıl takabilirim veya normal kasa fanı alıp pwm konektorune cpu ısı kontrolu altında bağlasam sıkıntı olur mu...
  2. melihv48

i5 11400F Sıvı soğutucu

Arkadaşlar merhaba, i511400F'im var power limit açık 130W'a kadar çıkıyor ve şuanki soğutucum baş edemiyor. 90C leri görüyor 3A oyunlarda. İki sıvı soğutucu arasında kaldım, daha iyi önerilere de açığım. 1. Silverstone pf240...
  3. melihv48

Çözüldü✓ ARGB ve PWM Sorunu yardım

Arkadaşlar selamlar herkese, Aerocool One Duo ARGB kasa aldım. 4 Tane ARGB fanları var ve kasanın çoklayıcısı mevcut. ASRock b560m pro4 anakartımda adreslenebilir rgb header falanda var. Çoklayıcıdaki power yerine sata kablosu taktım, 4pin pwm kablosunu SYS_FAN headerına taktım ve rgb headera...
  4. melihv48

i511400F için soğutucu önerisi

Arkadaşlar merhaba, i5 11400F işlemcim var. 125W'a kadar açılabiliyor ana kartından fakat, AIDA 64 testinde 95C ye çok hızlı çıkıyor. Ucuz yollu soğutma arıyorum bütçem kısıtlı. 1.Ürün 255TL: Snowman X6 CPU Soğutucu Fan Rainbow Fiyatları ve Özellikleri 2.Ürün 150TL: Dark Freezer X94RD, 2x92mm...
Geri