Arama sonuçları: *

1. SECTOSS

Çözüldü✓ aida64 testlerı nasıl?

merhabalar ıslemcıme 20 dakıka stres testı yaptım 10/ uzerınden puan verırsenız sevınırım sıcaklıklar nasıl stabılıtesı nasıl vs.
  2. SECTOSS

Soğutmami test edicek program arıyorum

Merhabalar islemcime baya yük bindirecek ve bu sayede soğutucumu test edebilecegim bir program arıyorum şimdiden yardım edenlere teşekkürler
  3. SECTOSS

biosta nokta koyamıyorum

işlemciye undervolt yapıcam fakat voltajı yazarken nokta koyamıyorum nokta koymam lazım (ş,ç,ö demeyin denedim onları)
  4. SECTOSS

arkadaşım bu parçalarla overclock yapabılırmı

parçaları gayet kaliteli anakartı asus tuf b550m-e sogutucusu frost commander 140 psu su ise kyber 750w gold ryzen 5 5600 ü 4.9 ghz yapmak ıstıyormuş hatta ekran kartı asus dual 4060 oldugu ıcın 4060 ıda overclocklamak ıstıyormuş hangılerını yapabılır yapsa bıle ne kadarlık bır overclock yapabılır
  5. SECTOSS

thermalright aqua elite vs frozen horizon

sistem alıcam ve ikisinden birini tercih edicem ikisininde 360mm modelleri hangısı daha ıyı performans saglar sıstemde fıyatları arasında 200 tl fark var cok fazla fark yok hangısı ıyı ıse onu tercıh edıcem sımdıden sagolun
  6. SECTOSS

7800x3d için sogutucu onerısı

merhabalar 5k ya kadar butce var 240mm sogutucu onerısı ıstıyorum kasam 240mm desteklıyor şimdiden sağolun
  7. SECTOSS

14700kf yi ml240 v2 ile sogutabılırmıyım

merhabalar elimde ml240 v2 var 14700kf yi sogutabılırmıyım 70 derecede tutabılırmı oyunlarda
  8. SECTOSS

Peerless assasin vs le500 marrs

Bütçem le500 marrs a kadar çıkıyor fakat bazi yerlerde peerless assasin daha iyi olduğu soyleniyor sizce hangisi (5600 için)
  9. SECTOSS

Öneri size göre en iyi lga1700 sogutucusu nedir

sıvı/hava farketmez fiyatta fark etmez sadece performans olarak en iyi soğutucu hangısı lga1700 için şimdiden sağolun
  10. SECTOSS

7500f te hava sogutma kullanılırmı?

merhabalar 7500f lı guzel fıyatlı bır sıstem buldum fakat param hava sogutmaya yetıyor ve bazıları am5 te hava sogutma kullanılmamalı dıyor aklım karıstı dusundugum hava sogutma thermaltake peerless assasın ve bu sogutucu en ıyı sogutucular lıstesınde bu yuzden kafam karıstı sızce bu sogutucu...
  11. SECTOSS

hava sogutma onerısı 1.5k

merhabalar genelde bu fıyatta en ıyısı tt peerlees assasın 120 dıye dusunuyorum sızın tercıhınız neler
  12. SECTOSS

3k TL ye 5700x ıcın sogutma onerısı

3k ya 5700x ıslemcısı ıcın onerınız varmıdır
  13. SECTOSS

am5 uyumlu sıvı soğutma önerisi

merhaba am5 uyumlu 240mm sıvı sogutma önerir misiniz? şimdiden teşşekürler
  14. SECTOSS

Thermaltake tg50 Alınır mı?

Merhaba thermaltake in tg50 adlı bir termal macun seti gördüm içinde termal macun sürmek için petek desenli bir yapıştırıcı gibi birşeyde çıkıyor sizce tg50 Alınır mı? sıcaklık değerleri iyi mi?
  15. SECTOSS

Çözüldü✓ Sıvı değişimi hangi zamanlarda yapilmali

Merhaba sıvı sogutmalarda sıvı değişimi varmış bunu maximum kaç ay yada yıldı değişmesi lazım
Geri