Arama sonuçları: *

1. tr3ty

ryzen 5 5600g b450mk-2 overclock nasıl yapabilirim

Öncelikle herkese iyi akşamlar. Benim hem şikayetim hemde bir sorum olacaktı b450mk-2 anakarta sahibim ve dün biraz denemeler yaptım pbo yu all cores negative 20 yaptım pbo 200 mhz yaptım ama işlemciye etki etmiyor sürekli 4.2 ghz de kalıyor ve apu gpu'sunu 2200 mhz yaptım cs2 de biraz düşük fps...
  2. tr3ty

Mx4 ile aynı performansta ve daha ucuz termal macun nx8

Arkadaşlar Abdullah abi nx9 u tanıtırken merak ettim amazonda incelerken bide nx8 modelini gordum 12.8W/M-K gücünde ve 95 TL nasıl oluyor bu Abdullah abi buna da bakarmısın acaba? @Abdullah Hacıgül Noxeen NX8 Yüksek Performanslı Termal Macun 12.8W/M-K 4gr...
  3. tr3ty

Cinebench Skorları (104 derece)

Arkadaşlar bilgisayarımı alalı neredeyse 3 ay oldu ve ben işlemci tam performanta mı diye cinebench yaptım ve sonuçlar şöyle İşlemci nedense multi core'da 104 derece gördü bu fazla değilmi onun haricinde işlemci iyi mi?
  4. tr3ty

İşlemciye nasıl benchmark yaptırılır

Arkadaşlar ben işlemcime benchmark yapmak istiyorum acaba tam performans veriyormu diye hangi programi nasıl kullanmalıyım Ve eğer benchmark yapabilirsem değerlerimi kontrol edebilirmisiniz normal mı diye? İşlemcim:Ryzen 5 5600G Ekran Kartı:APU Anakart:Asus B450MK-2
Top Bottom