Arama sonuçları: *

1. JuunBuun

Öneri 7500F için MSİ K240 mı Deepcool AK400 Digital mi

Arkadaşlar merhaba.Halihazırda kullandıgım 7500F ile Msi k240 sıvı soğutma bileşenleri ile sistem boşta 48-53 C arası. Oyunlarda genel olarak 60-65C ortalama ile, Benchmark R20 tesinde 75-76 C görüyor. Ne kadar pompa,pompa vrm fanı,radyatör fanlarının devrini düşürsemde yük altında haliyle ses...
  2. JuunBuun

M2 ssd soğutucu veya termal pad önerisi

Arkadaşlar merhaba Thermalright ın bu sogutucusunu kullaniyorum.thermal padini ucuz bir şey kullandım zamanında. Kioxia 500 GB m2 de kullanıyorum 50-52 dereceleri görüyor oyunda falan. Yeni,kioxia G2 2tb m2 ssd alacağım.M2 soğutma veya kullandığım sizce yeterliyse termal pad önerir misiniz ?
  3. JuunBuun

MSI K240 Montaj yardım

SA şunun montajını iyi bilen biri var mı ? LGA 1700 kiti servisten alındı montaj edilecek Normal şekilde montajı yapıyorum.anakartın arkasına takılan + şeklindeki plastiği vidayla anakarta tutturunca 2 mm falan boşluk kalıp oynuyor. Montaja devam edemiyorum işlemciye temasta sorun olur diye ...
  4. JuunBuun

Çözüldü✓ MSİ Sıvı soğutma LGA 1700 Kit Nerden bulurum ?

Merhabalar.Malum bu aralar birkaç sitede kasım indirimleri adı altında indirimler yaşanıyor.2 yıldır kullandığım cooler master ml 240 v2 yi artık değiştirmenin zamanı geldiğini düşündüm ve MSI MPG CoreLiquid K240 ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu satın aldım.Fakat kutusunda güncel am4 ve lga 1200...
Geri