Arama sonuçları: *

1. O

Yardım 2. M2 slotum için soğutucu blok önerisi

Merhaba Msi B650 Gaming plus wi-fi anakartım var 2. M2 slotu için soğutucu blok arayışındayım fakat türkiyede çok model yok sanırım aklımda aşağıya bıraktığım model var fakat önerdiğiniz başka bir model varsa bekliyorum birde garanti vesayre durumularını bozmaz değil mi? Link
  2. O

Ryzen 5 5600X için sıvı soğutucu önerisi

Merhaba Ryzen 5 5600X işlemci alıcağım fakat soğutma konusunda sıvı soğutucu alacağım 240mm sıvı soğutucu önerisi bekliyorum.
  3. O

Yardım Asus Prime B450M K II anakartıma uyumlu işlemci tavsiyesi

Merhaba sistemimi upgrade etmek istiyorum anakartım Asus Prime B450M K-II ekran kartım RTX 3050 aklımda Ryzen 5 5600 var bu işlemci olur mu olursa soğutucu olarak ne alayım?
  4. O

Yardım Bu kasaya Arctic Liquid Freezer III 360mm uyar mı?

Merhaba MSI Mag Velox 100P kasama Arctic Liquid Freezer III 360mm sığar mı anakartım MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi
  5. O

Yardım Ryzen 7 9700X için hangi soğutucu daha iyi olur?

Merhaba Ryzen 7 9700X kullanıyorum şuan stok soğutucu var oyunlarda çok zorlanıyor ve aşırı ısınıyor ortalama 85-96 derece arasında gidip geliyor aklıma soğutuculardaki pin sayıları takıldı anakartıma uyar mı diye şuanda MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi kullanıyorum sizce anakarta bu sıvı...
  6. O

Ryzen 7 9700X için Arctic freezer III 360 nasıl olur?

Merhaba Ryzen 7 9700X kullanıyorum şuan stok soğutucu var aklımda Arctic Freezer III 360mm var sizce nasıl olur?
  7. O

AMD Ryzen 7 9700X için sıvı soğutucu önerisi

Merhaba R7 9700X için sıvı soğutucu arıyorum bütcem 3.5k-5k arası.
  8. O

3.5k-5k arası sıvı soğutucu önerisi

Merhaba Ryzen 7 9700X kullanıyorum bu işlemci için sıvı soğutucu arıyorum önerdiğiniz model varsa bekliyorum.
Geri