Arama sonuçları: *

1. mkurtulus

Bu 3 soğutucudan hangisi daha iyi?

Merhaba İşlemcim r5 5600 pbo + cpo açık +200mhz pbo limit anakart ayarlı şekilde bu değerlerini alıyorum t6 snowman soğutucu ile. Ama boşta 50 derecelerde geziyor işlemcim ilk pc açtığımda 60 derece bende 3 soğutucu arasında kaldım. Sizce hangisi bana en yakın olan şuna thermalright
  2. mkurtulus

T6 snowman 120mm fan tavsiye

Başlıkta yazıldığım gibi artık çok ses yapmaya başladı fanları değiştircem Aklımda 1 adet fan alip takmak https://www.teknobiyotik.com/arctic-p12-pwm-pst-12cm-pwm-kasa-fani-beyaz-ar-acfan00170a.html?ref=akakce&v=1.48.1 Sizin tavsiyeniz nedir
  3. mkurtulus

Ryzen 5600 işlemci hangi ayarda kullanıyorsunuz ?

Merhaba arkadaşlar r5 5600 sıcaklık nedeniyle bazı arkadaşlar undervolt bazıları pbo açık cpb kapalı yada ikisi de açık şekilde kullanıyor sizin tercihiniz ne?
  4. mkurtulus

Ryzen 5600 overclock ana konu

Merhaba arkadaşlar stok halde r5 5600 sıcaklık değerleri aşağıdaki fotoğraftaki gibi şimdi buna ufak bir oc yapma plani içerisine giriyorum oc yapanlar yorumda toplana bilir mi voltaj ve ghz değerleri ne Kasa corsair spec delta 3 önde giriş 1 arka ve 1 uste egzoz fanı mevcut
  5. mkurtulus

Prime95 testi r5 3600

10 dk aida64 testinde kapanma olmuyor 4.2ghz 1.144 voltajda Prime95 de ilk 7 çekirdekte hatta aldım voltaj artırdım 8 de aldım birdaha 1.177 cektim voltajı hata alamdan 5 dk çalıştı. İşe gideceğim diye çıktım evden. Test bu voltajda 1 saati tamamlarsa sıkıntı yok demek midir ? Not ryzenmaster...
  6. mkurtulus

G4 bronz silikon r5 3600 oc

merhaba arkadaşlar reyzen masterda voltaj deneye deneye 1,311 voltajda en yüksek cb20 puanını verdi 4.2 ghz sistemi aide63 de fpu acık 10 dk test ettım 67 dereceyi geçmedi soğutucum t6 ultura sizce değerler nasıl ? yanlıs yaptığım bir şey var mı ilk oc ayarlayışım.
Top Bottom