Arama sonuçları: *

1. MccuddeN

Sıvı Soğutma önerebilir misiniz?

MSI MAG PANO 100R PZ kasasına sahibim. 360 destekliyor. İşlemci daha almadım ama alırsam r7 7800x3d yada 9800x3d alıcam. Hangi sıvı soğutmayı önerirsiniz. Gaming genden önerebilirseniz benim için daha iyi çünkü 1400 tl iyzico bakiyem var.
  2. MccuddeN

Soğutucu Önerisi Lazım

MSI MAG PANO 100R PZ kasasına sahibim. 360 destekliyor. İşlemci daha almadım ama alırsam r7 7800x3d yada 9800x3d alıcam. Hangi sıvı soğutmayı önerirsiniz. Gaming genden önerebilirseniz benim için daha iyi çünkü 1400 tl iyzico bakiyem var. Beyaz tercih edicem kasa beyaz olduğu için. Bu attığım...
  3. MccuddeN

Dragos AquaForge ARGB Beyaz 360 mm Sıvı Soğutma Alınır mı?

Bu sıvı soğutma almaya değer mi marka kötüleniyor galiba kullanan varsa yazsın lütfen. Bu kötüyse 3-5 bin tl arası sıvı soğutma önerilerinizi bekliyorum. Kasam Msı Mag Pano 100R Pz...
  4. MccuddeN

Kule Tipi Soğutucu Takınca Kasa Ön Fanların Yavaşlaması

Oyunlarda işlemci sıcaklığım 90 derecelerin üstüne çıkıyordu. Çoğu kişi t6 kule tipi önerdi bende alıp taktım. Soğutucudan memnunum oyunlarda işlemci sıcaklığım 50-60 derecelere düştü. Soğutucuyu takınca kasanın ön fanları yavaş dönmeye başladı. Üstteki 3.fan çok hızlı bir şekilde dönüyor...
  5. MccuddeN

T6 mı yoksa T6 Ultra mı Almalıyım?

Bu ikisi arasında çok fark var mı hangisini öneriyorsunuz? https://www.hepsiburada.com/snowman-t6-6-bakir-borulu-cpu-soutucu-fan-mavi-p-HBV00001AUQGD?magaza=ramtechdonanim&url_src=and-product-detail...
  6. MccuddeN

T6 Soğutucu Kasama Sığar mı?

KASA Corsair Carbide Spec Delta ANAKART Asus Prime H510M-D T6 kasama uyar mı? Bu arada sizce T6 mı yoksa T6 Ultra mı almalıyım. İkisi arasında fark var mı?
  7. MccuddeN

i5 11400F için Soğutucu Önerisi

i5 11400f stok fan kullanıyorum oyunlarda sıcaklık 90 derece oluyor. H510m-d anakarta uyumlu soğutucu önerebilir misiniz?. Kasam corsair spec delta rgb. Bütçem 350 tl. T6 ultra uyar derseniz onu alabilirim. Sıcaklık 65-70 derecelere düşse yeter.
Geri