Arama sonuçları: *

1. beatsquar

I5 11400F O.C Yapılır mı ?

Arkadaşlar elimde msi MPG Z590 Gaming Force anakart var bir aralar z serisi anakartlar ile f serisi işlemcileri için küçük de olsa kayda değer overclock yapabileceğimi görmüştüm bir yerde ama bulamadım . Buraya yazmadım önce araştırdım fakat bulamadım daha önce aranızda araştırmış bilgisi olan...
  2. beatsquar

Intel ARC Control Performans Ayarları

Arkadaşlar şuanda varsayılan ayarlar bu şekilde. Herhangi bi fikrim veya bilgim olmadığı için sizlere danışmadan ellemek istemedim ayarları tam olarak nasıl yapmalıyım ? A750 Kullanıyorum.
  3. beatsquar

Ryzen 3 1300x risksiz overclock nasıl yapabilirim?

AMD Radeon Software programından otomatik olarak ekran kartına overclock yaptım , anakarttan ramleri 3200 MHz yaptım , ama internette gezindim baktım ryzen 3 1300x overclock için pek çok video yok , 2 videodan bakarak yaptım olmadı, bios sıfırlamam gerekti , risksiz ryzen 3 1300x'e risksiz...
  4. beatsquar

Çözüldü✓ Ryzen Master OC Yaptım ekrana görüntü gelmiyor

Ryzen Master programından OC Yaptım , video izleyerek yaptım, farklı bir şey yapmadım videodakinden , ama ekrana görüntü gelmiyor , anakartın bios pilini çıkardım taktım ama işe yaramadı lütfen yardım eder misiniz
  5. beatsquar

İşlemci OC Yaptım ekrana görüntü gelmiyor

İşlemciye verclock yaptım ve bilgisayarı yeniden başlattım ama ekrana görüntü gelmiyor bütün fanlar çalışıyor işlemci fanı ekran kartı fanı ama monitöre görüntü vermiyor internetten video izledim adam da oluyordu fakat ben patladım galiba, video dışında gösterilen bi'şey de yapmadım , gitti mi...
Geri