Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

Çözüldü✓ Sistemi kaça satsam gider?

arkadaşlar vatandan hazır sistem olarak almıştım bütün parçaların 6 7 ay garantisi var 12400f rx6700 sapphire pulse 10gb gskill ripjaws 2x8gb 3200mhz cl16 gigabyte h610 h thermal theke s200tg argb (psu içinde) kingstone 1tb m2ssd pce 4.0 4000 okuma 4100 yazma şuan gidiceği fiyat beni tatmin...
  2. Yozgatlııı

Sistem için dekor önerisi ve kablo gizleme taktiği istiyorum

Arkadaşlar benim kendi listem bu şekilde 1 metre kablo koruyucu siyah borumsu şey masa altı sepeti (arka tarafta olucak priz ve kablo yığınları oraya gidecek) monitör üstü ışık (bar light) onlarca kablo tutucu cırtcırtlı şeyler ve masa altından tavana yapıştırmak için bir kaç cırt cırt daha Twd...
  3. Yozgatlııı

egzoz fanını sökmeli miyim?

arkadaşlar kasam thermaltheke s200tg ve egzoz fanım rgb değil, ls520 sıvı soğutma alacağım egzoz fanını söksem ls520 egzoz fan görevi görürmü? mantıken mesh panelden gelen havayı dışarı atıyor. Ne yapayım
  4. Yozgatlııı

Güzel soğutmalı mesh kasa önerisi

arkadaşlar yakın bir arkadaşım alacak içinde psu dahil ve rgb olmasını istiyor full mesh olmasına gerek yok hava alsın yeter diyor.
  5. Yozgatlııı

12400F soğutucu önerisi

ne kadar uygun o kadar iyi net bitşey söylecek olursam 600 700 bütçe
  6. Yozgatlııı

Bu fan nasıl çalışır

Elimde 12v 2 adet fan var normal egzoz fanı USB ile bağlayınca 5v olduğu için çok yavaş dönüyordu bende söktüm bunu nasıl 12v olarak çalıştırırım
Geri