Arama sonuçları: *

1. M

Phanteks g500a kasa için arka fan önerisi!!!

G500a phamteks kasa almayı planlıyorum. Egzos fanı yok kasada. Ön fanlar 140mm. Fotoğraf daki fanı alsam sizce nasıl olur? Başka önerisi olan var mı? G500a dan daha büyük bir kasa önerisi olan varsa onuda yazabilir mi? Tüm önerilere açığım.
  2. M

7800x3d için 360 mm sıvı soğutma önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. Başlıktada belirttiğim gibi 360mm sıvı soğutma arayışım var. Bütçem 6k kadar çıkabilir. Yardımcı olan ve fikir veren herkese teşekkürler.
  3. M

7800x3d için sıvı soğutucu önerir misiniz?

Merhaba. 7800x3d için güzel ömürlük bir sıcı soğutma arayısım var. Bütçem maksimum 6k . Argb ki bir sıvı soğutma olsa güzel olur. Sizin önerileriniz nedir? Şuan bu işlemciyi aktif kullanan varsa ne ile soğuttuğunu söylerse sevinirim. 1)ARCTIC Liquid Freezer II - 360 A-RGB 2)DeepCool LS720 FC120...
  4. M

7500F için hangi sıvı soğutmayı almalıyım?

Merhaba arkadaşlar. Vok Friday 3 sisteme sahibim. 7500f işlemciye görseli güzel bir sıvı soğutma takmak istiyorum. Önerileriniz nedir? Bütçem 4.000 tldir. Aklıma Corsair CW-9060054-WW H150 RGB 360 mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu geldi. Bu sıvı soğutma nasıldır?
  5. M

Argb aydınlatma modifiye hangisini almalıyım ?

Arkadaşlar bilgisayar odam için argb aydınlatma düşünüyorum. Hangisini almalıyım? Kullanan var mı? Düşüncelerininiz nedir? Uygun fiyatlı olmak kaydıyla farklı aydınlatma önerlerinize açığım. —-BİM—- Ürün: https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/uzaktan-kumandali-rgb-serit-led/aktuel.aspx...
  6. M

Hangi sıvı soğutma daha mantıklı?

Arkadaşlar ryzen 7 5800x işlemcim ve msi x570s edge max wifi anakartım için iki sıvı soğutma seçeneğim var. Hangisini önerirsiniz? ~~~Fiyatı eşit olarak değerlendirelim. ~~~ *Arctic Liquid Freezer II - 360 A-RGB Intel / AMD Uyumlu, 360mm Radyatörlü, 3x12cm P12 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu...
Geri