Arama sonuçları: *

1. L

Ryzen 5600X için soğutucu önerisi

Corsair h100 sıvı soğutma vardı garantisi biter bitmez pert oldu. Kule tipi bakınıyorum aklımda thermalrightın peerless assassin ve phantom spirit se modelleri var. Kasam corsair 4000x. Sizce hangisi daha mantıklı olur ? Şuan stok fanla coreboost kapalı bir şekilde kullanıyorum. Sıcaklık yük...
  2. L

Yardım Sıvı soğutmam bozuk mu ?

Arkadaşlar corsair h100 rgb var. Son zamanlarda ısılar çok yükseldiğinden dolayı açıp pcyi bi güzel temizledim macunuda yeniledim. Bu arada pompa bağlantısını cpu fandaydı onuda anakarttaki pump bağlantısına taktım , radyatör fanlarıda cpu fana taktım. İlk açtığımda yükte 60 falandı pc7/24 açık...
  3. L

Yardım Braketi nasıl çıkarabilirim ?

Arkadaşlar h100 corsair sıvı soğutma vardı fakat sürekli bir ısı problemi yaşıyorum 96 ya kadar çıkıyor sıcaklık. Macunuda yeni sürmüştüm 1 ay önce temizlediğimde. Yükte 60 derece falandı ilk sürdüğümde cbo kapalıydı. Şimdi 95 derece olunca söktüm , stok soğutucu takıcam ama bu braketteki...
  4. L

Bu kabloyu nereye takıcam?

Bu ne kablosu arkadaşlar? B550 tomahawk anakart var. Fanların rgb yok galiba bu onun ama nereye takılacak bulamadım ekstra bişey mi lazım?
  5. L

Corsair sp120 rgb elite egzoz fanı

Arkadaşlar bunu egzoz fanı olarak aldım. Anladığım kadarıyla öndeki fanların tersi şeklinde takıcam. Yani Corsair logosu kasanın içine bakacak. Öndeki üç fanın corsair logosu dışarı bakıyor, onun tam tersini yapmam lazım değil mi ?
Geri