Arama sonuçları: *

1. DiabLo

Cooler Master Masterliquıd 240 Mm Rgb Kullanan Var mı ?

Gençler bu soğutucuyu kullanan arkadaşımız var mı forumda fotoğrafını atabilirse çok mutlu olurum acaba nasıl duruyor diye saygılar 😍
  2. DiabLo

Cooler Master Masterlıquid 240 mm Rgb Sıvı Soğutma

Beyler bu soğutmayı 1 ay önce 700 liraya aldım. Şimdi ise stoklarda yok daha kasam olmadığı için deneyemedim sizce bu soğutmanın performansı oldukça etkili olurmu ? Fp bir ürün mü İşlemci ise Amd RYZEN 5 3600 olacak
  3. DiabLo

Cooler Master 240 MM RGB Sıvı Soğutma Aldım Sizce İyimi ?

İtopyadan 240 mm Rgb cooler master sıvı soğutucu aldım ve araştırdım gerçekten performanslı bir ürünmüş sizin görüşünüz nedir ve güzelse bir hayırlı olsun alırım. SAYGILAR 😊 ÜRÜN LİNKİ https://www.itopya.com/cooler-master-masterliquid-ml240l-rgb-led-fanli-240mm-islemci-sivi-sogutma-sistemi/
  4. DiabLo

600 - 700 - 750 tl arası 240 mm RGB Sıvı Soğutucu Önerisi

Beyler Hadi Göreyim Sizi İşlemcim Ryzen 5 3600 olacak tüm önerileri görmeye hazırım
  5. DiabLo

600 700 TL ARASI EN İYİ SIVI SOĞUTUCU

İŞLEMCİM AMD RYZEN5 3600 OLACAK ANAKARTIM MSI OLACAK 240 MM SAĞLAM BİR SIVI SOĞUTUCU ÖNEREN VARMI BU İŞTEN İYİ ANLAYAN. ?
  6. DiabLo

AMD RYZEN İŞLEMCİ İÇİN 550 600 LİRA 240 MM SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ

Beyler yeni kasa alacağım 1 hafta sonra sağlam bir şey yapmak istiyorum bütçem en fazla 600 tl bu işten iyi anlayanlar söylediğim fiyat bandında bana önerebileceği en iyi soğutma sistemi hangisidir acaba 240 MM olmasıni istiyorum bu arada indirim olacaksa beklerim indirim gününde alırım nerde...
  7. DiabLo

HAVA SOĞUTMAMI YOKSA SIVI SOĞUTMAMI ?

Gençler cidden çok merak ediyorum hava soğutma mi daha iyi olur yoksa sıvı SOĞUTMAMI yeni pc diziyorum ilk defa diyebilirim kararsız kaldım biri hava biri sıvı diyor lütfen anlayan arkadaşların tavsiye vermesini önemle rica ediyorum saygılar.
  8. DiabLo

SİLVER STONE SIVI SOĞUTMA SİZCE NASIL ?

Gençler ben bu işlemci soğutuyucu almak istiyorum ve gerçekten fiyat anlamında uygun olduğu nu düşünüyorum ve 240 mm olması beni ayrı bir mutlu etti sizce ben bu ürünü alsam sıkıntı yaşarmıyım tavsiye edermisiniz ? Ürün Linki =...
  9. DiabLo

600 TL'ye 240 MM SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ

Sıvı soğutma almak istiyorum 600 tl ye varmı bildiğiniz güzel soğutma sistemi 240 mm lik 700 tl de olur
Top Bottom