Beyler bu soğutmayı 1 ay önce 700 liraya aldım. Şimdi ise stoklarda yok daha kasam olmadığı için deneyemedim sizce bu soğutmanın performansı oldukça etkili olurmu ? Fp bir ürün mü
İşlemci ise Amd RYZEN 5 3600 olacak
İtopyadan 240 mm Rgb cooler master sıvı soğutucu aldım ve araştırdım gerçekten performanslı bir ürünmüş sizin görüşünüz nedir ve güzelse bir hayırlı olsun alırım. SAYGILAR 😊
ÜRÜN LİNKİ https://www.itopya.com/cooler-master-masterliquid-ml240l-rgb-led-fanli-240mm-islemci-sivi-sogutma-sistemi/
Beyler yeni kasa alacağım 1 hafta sonra sağlam bir şey yapmak istiyorum bütçem en fazla 600 tl bu işten iyi anlayanlar söylediğim fiyat bandında bana önerebileceği en iyi soğutma sistemi hangisidir acaba 240 MM olmasıni istiyorum bu arada indirim olacaksa beklerim indirim gününde alırım nerde...
Gençler cidden çok merak ediyorum hava soğutma mi daha iyi olur yoksa sıvı SOĞUTMAMI yeni pc diziyorum ilk defa diyebilirim kararsız kaldım biri hava biri sıvı diyor lütfen anlayan arkadaşların tavsiye vermesini önemle rica ediyorum saygılar.
Gençler ben bu işlemci soğutuyucu almak istiyorum ve gerçekten fiyat anlamında uygun olduğu nu düşünüyorum ve 240 mm olması beni ayrı bir mutlu etti sizce ben bu ürünü alsam sıkıntı yaşarmıyım tavsiye edermisiniz ?
Ürün Linki =...