Arama sonuçları: *

1. Rabiotta

Öneri James Donkey m2 ssdim 🔥🔥 aldı 74 dereceyi gördü soğutucu önerisi var mıdır

dostlar az önce fifa 23 güncellemek istedim 1gblik güncelleme için dosya kontrolu yaptı ea ve o sırada 74 dereceyi gördü ve ses yükseltme vs hiçbişey yapamadım güncelleme bitene kadar dondu bildiğin sistem ssdim boşta 58-60 derece arası değerler verdiği için yanmadan bi müdahele edeyim dedim...
  2. Rabiotta

Yardım Se 214 xt soğutucu led yanmıyor

dostlar selam Se 214 xt beyaz argb olan modelini aldım fan girişini taktım sıkıntısız çalışıyor ama anakartım h610m e oldugu için argb girişi yok diye led kablosunu takamadım ve hiçbir ışıgı yanmıyor ne yapabilirim ledinin yanması için sadece rainbow dönse de olur
  3. Rabiotta

Öneri İ5 12400f e bu kule tipi iyi midir?

Selamlar aklımda id cooling se 214 xt vardı fakat indirimde bu ürünü gördüm sizce se 214xt e göre iyi midir ve kasamla uyumlu mudur? Thermaltake Versa T25 kasa...
  4. Rabiotta

Yardım İ5 12400F için fp soğutucu önerisi

normalde 80 dereceyi zor gördüğüm işlemcide fıfada bugun 96 derece gördüm uygun fiyatlı bir soğutucu önerir misiniz? Ve mx4 termal macun var evımde macun yenilersem bir faydası olur mu 5 aylık sistem KASA:Thermaltake Versa T25
  5. Rabiotta

Öneri i5-11400f kule tipi soğutucu

Selamlar işlemcim oyunlarda 100 derece görüyor ne zamandır kule tipi bakıyorum ama uygun bulamadım kasamın fan kısmı 161mm destekliyor anakartımda matx oldugu için alan biraz dar(SS ESKİ İŞLEMCİMDEN AMA KASA AYNI) Kasa modeli POWER BOOST Royal Serisi VK-G1008S Mavi Led Fan USB 3.0 Mid Tower Kasa...
Top Bottom