Arama sonuçları: *

1. korkusuzberitan

Yardım 4.000TL'ye Corsair Noutilus 360 rs alınır mı?

4.000TL'ye Corsair Noutilus 360 rs alınır mı? Sıfır kapalı kutu olarak alacağım. Ryzen 9 9900x de kullanacağım. Testlerine bakınca max 65 derece gördüm. Sizce nasıl?
  2. korkusuzberitan

Yardım 140mm argb kasa fanı önerisi lazım

Rs120 nin 140 versiyonu yok, siyah renkte güzel performanslı var mı?
  3. korkusuzberitan

Yardım Sıvı soğutucu önerisi

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Ryzen 9 9950x3D için siyah, a-rgb, oled veya lcd olan bir 360mm sıvı soğutucuya ihtiyacım var. Fiyatından ziyade, F/P olarak en iyi seçenek hangisi?
  4. korkusuzberitan

Yardım ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme vs ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB mi?

ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme vs ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB mi? Neredeyse yarı fiyatlarına alacağım, bundan dolayı piyasadaki diğer ürünlerle karşılaştırmak yerine ikisi arasında karşılaştırma yaparsanız çok sevinirim. Hangisi daha performanslı ve mantıklı? İşlemcim Ryzen 9 9900x, anakartım...
  5. korkusuzberitan

Yardım 120MM Beyaz ARGB Kasa Fanı Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Model olarak beğendiğim fanı burada konuya etiketleyeceğim ve arkadaşa 50TL ödül göndereceğim. Kasam Corsair 5000d Airflow beyaz, aradığım model, A-RGB olmalı, yani anakart üzerinden kontrol edebilmem gerekli. Ek olarak beyaz olmalı, tercihen corsair olsun, ama farklı...
  6. korkusuzberitan

500₺ Corsair Af120 Elite fan nasıl?

4 adet alacağım tanesini 500₺ den anlaştım. Tertemiz kutulu fanlar, başka marka öneriniz olur mu? Beyaz argb
  7. korkusuzberitan

Silverstone Air Blazer 120RW ARGB LED Beyaz 12cm Fan Kullanan var mı?

Silverstone Air Blazer 120RW ARGB LED Beyaz 12cm Fan Kullanan var mı? Deneyimleriniz nedir?
  8. korkusuzberitan

Yardım Urgent: Need White 12cm Case Fan Recommendations

Acil - Beyaz 12cm Kasa Fanı Önerisi Lazım, bu gece almam gerekiyor arkadaşlar. ARGB olsun mümkünse, kasam corsair 5000d airflow, onda kullanacağım. 4 Adet alacağım.
  9. korkusuzberitan

Beyaz 12cm argb kasa fanı önerir misiniz

4 tane alacağım Beyaz 12cm argb kasa fanı önerir misiniz
  10. korkusuzberitan

Yardım Beyaz ARGB Kasa Fanı Önerisi

Beyaz ARGB Kasa Fanı Önerisi yapar mısınız?
  11. korkusuzberitan

Yardım ARGB 120MM Fan Önerisi - MSI Uygulaması ile Uyumlu.

Merhaba arkadaşlar, beyaz fan olması gerekmektedir. MSI uygulaması ile uyumlu, yani anakart ve ramlerin renkleri ile beraber uyumlu senkron olmasını istiyorum. 4 adet alacağım, kasam Corsair 5000d airflow beyaz.
  12. korkusuzberitan

Yardım 3K, 4 adet fan önerisi

3K bütçeye 4 adet argb, pwm beyaz kaliteli fan önerir misiniz? Kasam 5000d airflow beyaz, onda kullanılacak.
  13. korkusuzberitan

Yardım 3.000TL'ye Corsair iCUE H150i Elite Capellax alınır mı?

İkinci el ancak sahibini tanıyorum max total 2-3 ay aktif kullanmıştır. Kutu fatura garanti aksesuarlar hepsi tam. Sizce alınır mı? ryzen 9 9900x ile kulllanacağım.
  14. korkusuzberitan

Msı Mag Corelıquıd I360 Whıte Sıvı Soğutma alınır mı

Msı Mag Corelıquıd I360 Whıte Sıvı Soğutma https://app.hb.biz/S7PfwXmE7aVh
  15. korkusuzberitan

Yardım 6-7K bütçe sıvı soğutma önerisi

Ryzen 9 9900x için 360mm sıvı soğutucu önerir misiniz? Msi, Cooler master, corsair öncelikli tercihim
  16. korkusuzberitan

360MM Sıvı Soğutma Montajı Hk.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Corsair iCue H150 Sıvı soğutmayı aldım, kasamın üstünde yer yok. Ön tarafa takacağım. Fanların konumu kasanın ön kapağı ile radyatör arasında mı olsun yoksa kasanın içine doğru olan yönde mi olsun?
  17. korkusuzberitan

Yardım Corsair H100 240mm 1700₺

Arkadaşlar 1700₺ sıfır kapalı kutu, 2 yıl garantili. Sizce nasıl? R5 7600x için alacağım yeter mi?
  18. korkusuzberitan

Yardım Bu sıvı soğutma ryzen 5 7600x için yeter mi

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-corsair-icue-h100-rgb-cw-9060053-ww-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1474407989.html 1700₺’ye sıfır kapalı kutu alacağım
Geri