Arama sonuçları: *

1. S

Sıvı Soğutma öneri bütçe max 3000

Ryzen 3600x Işlemci Asus Tuf b450 Pro Gaming Anakart Corsair Carbide Spec Delta Rgb Kasa
  2. S

Amd Stok Fan Hızlı Çalışma + Ses Sorunu

Amd 3600x işlemci Asus Tuf B450 Pro Gaming Anakart Stok soğutucu normal kullanımda bile 3000 Rpmde çalışıyor rahatsız edici derecede sesli oluyor hızını nasıl azaltabilirim teşekkürler.
  3. S

3600x soğutucu önerisi

DA bu sistemi sipariş ettinm kasa max 16 cm yükseklik galiba ona göre önerirseniz sevinirim normalde ma610 p alıcaktım ama yükseklik yetmiyor :( bütçe:600 max:700
  4. S

CM Master Air ma610p ram slotu kapar mı?

Bu soğutucuyu almayı düşünüyorum işlemci r5 3600 anakart asus prime b450mk ram slotunda bir sıkıntı çıkarır mı ram Crucial balistik sport modeli.
  5. S

Soğutucu Sitede Tek Fanlı Gözüküyor

https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterair-ma410p-120mm-rgb-led-fanli-islemci-sogutucu.html#urun-ozellikleri
  6. S

Master Air Ma610p

R5 3600 için kullanıcam bu fiyata daha performanslısı var mı bilmiyorum soğutucu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum? https://www.itopya.com/cooler-master-masterair-ma610p-rgb-kontrolcu-120mm-rgb-led-fanli-islemci-sogutucusu/
  7. S

Cooler Master Master Air Ma610p

R5 3600 için kullanıcam. Anakartım b450mk ve kasam xigmatek cyclops black soğutucu bu parçalara uyar mı fazla anlamıyorum ve soğutucu hakkındaki düşünceleriniz nedir? Cevaplarınız için teşekkürler. Soğutucu...
  8. S

Ryzen 5 3600 soğutucu

Günde 12-14 saat bilgisayar başında olacağım. Kule tipi veya sıvı soğutma önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 600-700tl.
  9. S

Corsair A500 Hakkında

Bu soğutucu b450 m k anakartta ramlere baskı uygular mı ve bu fiyatı vereceğime sıvı soğutma mı alıyım? Bundan ucuz sıvı soğutma ve kule tipi soğutma önerilerinizi bekliyorum.
  10. S

R5 3600 kule tipi soğutucu öneri

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Anakart Asus b450 m k
Top Bottom