Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

FÖ|Bulmaca Serisi-3 (10 Tane Kavramlı Bulmaca)

ÖZLENEN SERİ GERİ GELDİİİİİ [Zamanında Yaptığım Diğer Bölümler] #1 BÖLÜMÜ https://forum.donanimarsivi.com/konu/foe-bulmaca-serisi-1-10-tane-kavramli-bulmaca.260965/ #2 BÖLÜMÜ https://forum.donanimarsivi.com/konu/foe-bulmaca-serisi-2-10-tane-kavramli-bulmaca.268858/ HAFTALIK GELECEK BİR SERİ...
  2. DonanımFikir

FÖ|Bulmaca Serisi-2 (10 Tane Kavramlı Bulmaca)

Evet dostlar,bügün de güzel bir bulmaca hazırlayım diyeyim [Foruma Özel] SOLDAN SAĞA 1. ____ Yağ 2. Nadir 3. Mizaj 4. _____ Bıçak YUKARIDAN AŞAĞIYA 1.____ Fencer 2. Borsamızın %10'una sahip Ülke 3. Bir gıda,tatlısıda yapılır, 4. Bir ekmek çeşidi [4 harfli ] 5. Cilt 6.Pazardan aldım 1...
  3. DonanımFikir

FÖ|Bulmaca Serisi-1 (10 Tane Kavramlı Bulmaca)

Evet dostlar Foruma Özel Bulmaca-1 Yaptım Şimdilik soldan sağa ve yukarıdan aşağıya olacak Ve yaklaşık 10 tane kavram olacaktır. Hadi başlayalım GEREKSİZ KONU DEĞİLDİR Eğlenceli bir konu olduğunu düşündüğüm için açmak istedim. Bulmaca: SOLDAN SAĞA 1-Bir ---- nesi var,iki ---- sesi var...
  4. DonanımFikir

En Eğlenceli Düşündüğünüz Şarkı

Klip zaten 10 numara ,şarkıda gayet iyi Dinleyin hak vereceksiniz
  5. DonanımFikir

Uyumayanlar Gecesi

Bu Konu Forumda sabahlayanların tartıştığı bir konu olacak özellikle geceye doğru konuyu uplayacam ki görünsün gece vakti ----------------------------------------------- Konu Sürekli Güncellenecek Bu Mesaja UPDATELER gelecek @korelibey Yeni Beat Dinleyebilirsiniz ...
  6. DonanımFikir

Asus Ve RX Klübü 1.Ay Özel Büyük Kutlama

Öncelikle Her Klüp Üyelerine Teşekkür Ederim Ve Herkese Teşekkür Ederim --------------------------------------- Herkes İçin Kısa Sürecek Bir Kutlama Yapmak istedim --------------------------------------------------------------- YAKINDA....Kutlama Süresince Konu Güncellenecektir...
  7. DonanımFikir

En Sevdiğiniz Macun Nedir? (Espri Aromalı Konu)

*Konu Eğlence Amaçlıdır Gereksiz konu demeyin zaten eğlence amaçlı
  8. DonanımFikir

Herkes Gözü Kapalı Rastgele Birisine Tıkasın --ANA KONU--

Amaç SADECE eğlence sitenin sağ tarafındaki üyelerden gözü kapalı rastgele birisini seçip ss atın @BatinEmre buraya çıktın :) Bakalım şansa kimler çıkacak?
  9. DonanımFikir

#CrazyreignTrend

#CrazyreignTrend Üyelerde Full Trendlerde Aynı Resmi Dolduralım Hep Birlikte Gece gece bunu yapmak istemiştim yatmadanda pp yi değiştirim
  10. DonanımFikir

En Komik Ve Çılgın Bulduğunuz Videoyu Atabilirsiniz --Ana Konu--

Başlıyorum: Mehmet Ali Çılgın Ne yapıyorsunuz öyle Mehmet Bey :) (00:17)
  11. DonanımFikir

0.25 Hızında DA Videosu İzlemek :) (Ef-sa-ne)

Videoyu izlemeden önce bunu ayarların Sonra Videoya açın ve izleyin 1597619207 Gerekli Bir konu Adı Üstünde Eğlence ve eğlenceli Süper oluyor Gene zaten videoyu izlemiş oluyoruz
  12. DonanımFikir

Herkes Birbirine En İyi Sistemi Önersin (Max Bütçe 5400TL)

Şimdi başlıyorum https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-bayram-ozel-pc.html hazır veya toplama farketmez
  13. DonanımFikir

Kaç Bin Liralık Bilgisayarınız Var?

Sizin Kaç Bin Liralık Bilgisayarınız Nedir Ve Hangi Amaçla Aldınız? Render Ve Özellikle OYUN İçin Aldım 5600TL Ye (Sadece Kasa )
  14. DonanımFikir

Şanslı Madenci|Haber 2

Bügünki haberimizdede Ballı adam var 1 Gecede Milyoner olan üstünede 3.cüsünü çıkaran Adam herhalde sabah akşam gusül alıyor Adam ne ballıymış Sizde bu kadar ballımısınız?
  15. DonanımFikir

Adamın İlan Başlığı Efsane :)

Yalnız temizse 6000 e alınabilir Ölücüler 4000 e istemiştir kesin (Amacım 2.el satış değil zaten kişi vb. belirtmedim sadece Piyasaya göre uygun ve garantili Hemde bu dolarda ultra pahalaşan bilgisayarlar yerine Abdullah abinin son videosundaki gibi 2.el garantili 2.el sistemleri araştırdım) VE...
  16. DonanımFikir

Siz Hiç Donanım Arşivi Videosuna Çıktınızmı?

Bu Videoda @ibrahimözel ve @LiL Nyks çıkmış 7:52 @LiL Nyks 8:24 @ibrahimözel Sizde hiç videoda çıktınızmı?
  17. DonanımFikir

Herkes Klavyede En Güzel Resmi Çizsin

GOLD OLUYORUM Hepinize Teşekkür Ederim ------------------------------- Konuya gelecek olursak Herkes klavyede en güzel resmi Çizmeye çalışsın Başka yerden Copy Paste YAPMAK YASAK GEREKSİZ KONU DEĞİLDİR EĞLENCE AMAÇLIDIR ------------------------------------------- Doğaçlama Yapamya Çalışıyorum...
Top Bottom