Arama sonuçları: *

1. TahaCel

istanbulda gidile bilecek aquaparklar ;?

bildiğiniz veya gittiniz bir aquapark olabilir istanbulda ama 1622913993 yok mu ilen
  2. TahaCel

Bu oyunun ucuzu yok mu ??

https://ty.gl/w8ljzxy3d Bu oyunun ucuz olani yok mu ?
  3. TahaCel

Hadi biraz eskiye dönelim :(

hadi biraz eski ye dönelim herkes küçükken yaptımız şeyleri yazssın eski zamanlarda izledimiz filmler diziler oyunlar vb. mahalle maçlarında ve dışarda oyun oynarken eve gitme süresini akşam ezanı belirlerdi akşam ezanı okundunda herkes evlere dağılır :( AKASYA durağı cennet mahallesi leyla...
  4. TahaCel

hayatımda gördün iyi video :D

valorant videoları izlerken önüme bu düştü merak ettim izledim çok iyi ya efsane fake baştan izlerseniz daha iyi olur 2.36 dk zaten çıldırcam dklghdfhf
  5. TahaCel

twitch prime üyeliği ile ilgili sorum

twitch de ilk ay ücretsiz olan prime üyelik aldım ve bir kanalada ücretsiz üye oldum bunun sayesinde ama bişey merak ediyorum şimdi ilk aydan sonra diğer aylarda hep 8 tl çekcek dimi eğer böyle ise sorun yok ama daha fazla çekmez dimi ? zaten şuan kartımda para yok paparada 1613754657 bilgisi...
  6. TahaCel

Bruh moment ne demek

Instagramda görüyorum bruh moment öyle bir andir ki yaziyolar ne anlama geliyor bide sadece bruh yazanlar var bunlar ne anlama geliyor merak ettim srn bilirmisin @kandes22
  7. TahaCel

Foruma en çok hangi cihaz ile giriliyor??

siz hangisinden giriyorsunuz SADECE PC ise pc yi seçin pcden giriyorum arada tablet den giriyorum diyorsanız pc/tablet seçin
  8. TahaCel

Topladığım yeni sistem nasıl?

Arkadaşlar yeni pc aldım bakın beğeneçekmisiniz bence sizinkilerden daha güzel jdjddh. Ama hiç kolay değil silikon tabancasıyla yapıştırcam diye canım çıktı resmen
  9. TahaCel

Youtune kanal ismi önerisi

Arkdaşlar youtube kanalı aççam minecraft pvp cekcek craftrise sonoyuncu gibi yerlerde iyi oynuyorum ama Sizce kanalimin ismi TahaGamingTR mi logosunu hazirladim kisaltilimida TGTR düşündüm ama çok klasik geldi Xquzen yaptım szice hangini eğer Xquzen yaparsam Profesyonel youtube pp yapan yerler...
Top Bottom