Arama sonuçları: *

1. Dolar Bey

Gelin Gartic Phone oynayalım [GÜNCEL]

https://garticphone.com/tr/?c=2b4a6400e 5 kişi olunca oyun başlar HERKES FORUMDAKİ İSMİYLE GİRSİN Küfür fazla abartılmadığı sürece serbest
  2. Dolar Bey

İzmir içi go kart nerede var ? (İzmir içi arkadaşlık)

Arkadaşlar sa İzmir Bornova'da bildiğiniz bir go kart yeri varmı ? Bornova zorunlu değil yakını olsun yeter. Tek başıma gideceğim ben ama eğer isteyen olursa benimle gelmek çok isterim. İletişim için özelden yazın.
  3. Dolar Bey

Öneri Gelin gartic phone oynayalım

Bence çok inanılmaz keyifli bir oyun öğrenmesi çok kolay. Oyun şöyle; Kulaktan kulağa oyununun hem yazılarak hemde çizilerek oynandığı bir oyun. Başlangıçta önünüze yazı alanını geliyor ve oraya yazıyorsunuz ve oyuna katılan kişileri bilmeden rastgele kişilerin çizmesini istediğiniz şeyi...
  4. Dolar Bey

Gelin Gartic.io oynayalım

Ben Dolar Katılmak için bu linke tıklayın https://gartic.io/055hkaPY Gelenler İsmini forumdaki ismi yapsın bari tanıyabilelim. Oyun çok basit çizen kişinin ne çizdiğini bulup chat kısmına yazacaksınız. Size sıra geldiğindeed trol yapmadan ne çıkarsa en iyi şekilde çizeceksiniz 8 kişi olduğunda...
  5. Dolar Bey

Herkes anısını yazsın

Her türlü olabilir zaman farketmez 1 yıl geçsede bence yükselmesine kızmayın Yazın bakalım uzunda olsa bi anınınızı (kısada olur) 1615205741 Ben başlayayım 2 yıl önce yaz kuran kursuna gidiyodum 7. sınıftım benden 2 yaş küçük biri vardı hoca oku dedi okumuyor (türkçe metin) hoca yine oku diyor...
  6. Dolar Bey

Kendiniz hakkında değişik bişey veya yetenek ?

Varmı bi yeteneğiniz veya elinizde olmadan yapabildiğiniz ?
  7. Dolar Bey

Sosyo app e giremiyorum

Ceza'nın konseri var biletimide aldım ama telefondan bilgisayardan giriş yapamıyorum MilyonFest denedim oluyor ama giriş yapmıyor Ne yapabilirim ?
  8. Dolar Bey

En değişik özelliğiniz ?

Soru başlıkta Foto atarsanız iyi olur Ben birçok parmağımı elimin tersine rahatça değdirebiliyorum ve hiç ağrı acıma olmuyor nedeninide bilmiyorum Not:Hepsi birden olmuyor
  9. Dolar Bey

Dolar 1 TL Oldu (Gerçek Değil)

Doları 1 tl yaptım Dedim Joe Biden'e ne la bu dolar indir şunu dedi tamam api baktım 1 tl düşürmüş aradım dedim ne la bu dolar diye düşürdü 1 tl oldu hafif rüşvet versem TL'yi yükseltir Muhabbet edelim biraz nasılsınız ? Not:Konu İronidir inş ciddiye almazsınız
  10. Dolar Bey

İnternetten değişik ne alınabilir ?

Değişik şeyler almak istiyorum çünkü SIKILIYORUM 20 tl falan bişeyler arıyorum ne alabilirim ? Link verin
  11. Dolar Bey

Tuttu Tutmadı oynuyoruz

Sıkılmıştım dedim tuttu tutmadı oynayak Zaten online oyun değilmi : ) Ben başlıyorum; Alttakinin bilgisayarı çok güzel
  12. Dolar Bey

Jeff Bezos olsan ne yapardın ?

Jeff Bezos olsan ne yapardın 188 milyar dolar la ? ben Mercedes maybach GTR BMW i8 premium uçak boeing jet falan helikopter Dev malikhane Sınırsız bütçe gibi hiç bitmez
Geri