Arama sonuçları: *

1. Margot Robbie

Tartışmaya Kapalı Cümleler Yazın!

Ciddi de olabilir kendinize göre de olabilir. Anayasa'nın ilk 3 maddesi değiştirilemez.
  2. Margot Robbie

En Sevdiğiniz TV Reklamları

Yeni reklamlar o kadar sade ki, hepsi birbirinin aynısı gibi, eski reklamlar bir başkaydı be, film gibiydi. Kanalı değiştirmez, izlerdik.
  3. Margot Robbie

Sonu "ez" ile biten kelimeler bulun

Ben başlayanzi Mayonez
  4. Margot Robbie

"Şu oyun çok abartılıyor" dediğiniz oyun

Bence Witcher 3 ve Cyberpunk çok abartılıyor. İkisinide oynadım. Sizce abartılan oyunlar nelerdir?
  5. Margot Robbie

Tuttu/tutmadı Oyunu

Ben başlıyorum. Alttaki Beşiktaşlı.
  6. Margot Robbie

Herkes Clash of Clans'da ki Köyünü Atsın

Oyuna 9 yıl önce başlamıştım. 4 senedir doğru düzgün oynamıyorum. Oyunu özlersem senede bir kere giriyorum bakıyorum o kadar. 9. seviye belediye binası var, her şey full. Belediye binasını yükseltmeyince yapacak bir şey de olmuyor. Böyle kaldı. Oyuna başladığımdan beridir de hiç elmas harcamadım.
  7. Margot Robbie

Bir Oyunu 3 kelime ile anlat

Ben başlıyore Normandiya Mac. Gregor Jack Randall
  8. Margot Robbie

TYT/AYT/LGS netleriniz kaç?

Evet arkadaşlar sınava az bir süre kala netlerinizi yazıp bunun üzerine sohbet edebiliriz diye düşündüm. Sınava önceden girenlerde yazabilir netlerini. Sınava önceden girenler tavsiye verebilirler. Sınava girecek olanlar tavsiye alabilirler. Ben 2020 girisliyim TYT 60 civarı AYT de de sos 1 sos...
  9. Margot Robbie

Son harfi ile yeni bir oyun yaz

Ben başlıyorum. God of War
  10. Margot Robbie

Üstteki Üyeyi Yorumlayın

Arkadaşlar merhaba. Oyunumuz, üstteki kişinin profiline, profil fotoğrafına, nickine ya da bildiği bir özelliğe bakarak o kişiyi yorumlama oyunu. İlk beni yorumlayarak başlayın böyle sürsün.
  11. Margot Robbie

Spotify Özetinizi Paylaşın!

2021 yılı Spotify özetinizi paylaşın. Konunun amacı, birbirimizin en sevdiği ve en çok dinlediği müzisyenlere bakıp yeni müzikler ve sanatçılar keşfedebilmek. Ben gibi yeni müziklere ve türlere aç olan kimseler için yaralı bir konu olmasını umuyorum. Benim:
  12. Margot Robbie

LEVEL Dergisi Kasım Sayısı

Bu ay güzel posterler veriyor. Bilmeyen, görmeyen varsa bakabilir. Arkalı önlü 2 tane poster gelir. Mesela bu ay Far Cry 6 posteri ile Max Payne posteri arka arkaya. Yani birini asabiliyorsunuz. Dergi: Posterler:
  13. Margot Robbie

En Son Neyi Kopyaladıysanız Onu Yapıştırın

Ben başlıyorum https://www.n11.com/urun/razer-deathadder-v2-pro-kablosuz-rgb-optik-oyuncu-mouse-1703315?magaza=shop11
Top Bottom