Arama sonuçları: *

1. KeReM 1963

{Fotoğraflı} Son harfiyle futbolcu yazma oyunu

Ufak bir fotoğrafla beraber paylasmanizi rica edeceğim, ben basliyorum ; BATALLA
  2. KeReM 1963

Son harfiyle takım yazma oyunu

Ben başlıyorum. Real Madrid
  3. KeReM 1963

Hadi oyun oynadığınız ortamın fotoğrafını atın !

o zaman önce ben başlıyorum.
  4. KeReM 1963

Sizce "gelmiş geçmiş" en iyi Futbolcu kimdir ?

Soru gayet basit , size göre "gelmiş geçmiş" en iyi Futbolcu kimdir ? Ben , Pele diyorum. Futbol kariyerinde 1281 tane gol atarak tarihe geçmiş. Pele'den sonra Messi'yi seçerdim herhalde.
  5. KeReM 1963

VALORANT ' ta yaşıt kız , arkadaş edindim.

Oyun içinde tanıştık , arkadaş ekledik , oyun falan oynadık. Sonra DC sini istedim DC de verdi , DC den de yazışıyoruz(Konuşuyoruz). Şimdi sıra Instagram alma da. Sizce bundan sonra ne yapmalıyım ? Bu arada İzmir'de oturuyormuş keşke Bursa'da oturuyor olsaydı 😢 Ayrıca kızı güldürmeyi ve...
  6. KeReM 1963

Piknikteyim , Kızla karşılıklı sallanıyoruz yardım edin !

Beler elim ayağım titriyor , 2 saatir kızla salıncakta karşılıklı sallanıyoruz. Yaşı Benimle yaşıt veya 1-2 Yaş küçük olabilir. Ne yapmalıyım seri taktik verin , evlenme teklifi etsem kabul eder mi ? Kızın fotosunu çekebilirsem eklicem buraya - bu arada bu mesajımı görüyorsan , seni seviyorum ❤️
  7. KeReM 1963

Valorant Kız Sesi Nasıl Çıkarabilirim

Yaşım 16 ve Valorant ta kız sesi çıkarak trollemek istiyorum , bunun için bildiğiniz bir program falan var mı ? Var ise söylerseniz çok sevinirim , iyi forumlar 😁
  8. KeReM 1963

Mehmet Abi Adam Dolandırmış (!)

Geri