Arama sonuçları: *

1. Sirius Blackw

Animasyon film önerisi

Çocukca olmayan animasyon film arıyorum.Sıkmayacak bir şeyler lazım.
  2. Sirius Blackw

Spec ops the line gibi film önerisi

Bu tarz psikolojik askeri film önerir misiniz?Bittikten sonra tribe soksun.
  3. Sirius Blackw

Öneri 1930 larda geçen mafia filmi önerisi

soru başlıkta önerileri bekliyorum.
  4. Sirius Blackw

Yardım İsmini hatırlamadığım film

film eski bir film değildi imbd si de yüksekti.1900 lerde geçiyordu hapishaneden azılı bir suçlu sevgilisiyle beraber kaçıyordu ve eski 2 kovboyda bu suçluların peşine düşüyordu.Yani vahşi batı döneminin sonrasında geçiyor film.
  5. Sirius Blackw

Öneri Western Film önerisi

Soru bașlıkta.İzlenmeyecek kadar eski olmasa iyi olur.
  6. Sirius Blackw

Öneri Game of Thrones izlenir mi?

İzlenir mi?Tür drama yazıyor Așkı memnu krallık versiyonuysa sarmaz.
  7. Sirius Blackw

Yardım İsmini hatırlamadığım film

Filmde bir grup asker bir kapaktan yeraltına iniyorlardı yeraltında zombi tarzı canavarlar vardı ve askerler ne istitorlarsa onun hayalini görmeye bașlıyorlardı.6-7 sene önce ónce izlemiștim sanırsam.Varsa hatırlayan yazabilir.
  8. Sirius Blackw

Star Wars izlenir mi?

Bir ara başlamıştım clone Wars animasyonuna kadar izledim ama iş güç çıkınca koptum olaydan.Sizce sıfırdan başlasam değer mi?Evreni dikkatimi çekiyor.
  9. Sirius Blackw

Öneri Adventure Time izlenir mi?

Sıfırdan izlemek istiyorum sizce izlenir mi?Sıkar mı?
  10. Sirius Blackw

Öneri Film önerisi korku-gizem

Beyler Korku-gizem tarzı film arıyorum.Seri katil filmlerinide çok severim.Bekliyorum önerileri.
  11. Sirius Blackw

Öneri Star Wars klon savașları

Klon saldırısını bitirdim ve șimdi Klonların savașı 2003-2005 animasyonunu izlemem gerekiyormuș.İzlemeli miyim bunu? 1673178015 İzlemem gerekiyorsa da nerden izlerim?
  12. Sirius Blackw

Yardım Star Wars nasıl izlenir?

İzlemek istiyorum fakat zibilyontane film olduğu için hangı sırayı takip etmeyelim anlamadım.Așağıda 2 arkadașın mesajları var gizli tehlikeyle bașlayanı denedim fakat hem așırı eski hem de ortadan izlemeye bașladım gibi geldi.Öteki listeyi denemeli miyim?
  13. Sirius Blackw

Yardım Adını hatırlayamadığım film

Beyler eskiden izlediğim bir film vardı 2014-2015 yıllarındaydı sanırsam.Bir grup asker bir kapaktan yer altına giriyordu ve tüm askerler o yer altında hayaller görmeye bașlıyordu.Askerler ölüyordu ve son kalan asker karısını görüyordu.Zombi gibi insanlar da vardı yer altında.Hatırlayan varsa...
  14. Sirius Blackw

Öneri Hızlı ve öfkeli 1 izlenir mi?

Beyler seriye Tokyo yarıșından bașladım.Șimdi 1 ve 2 yi izleyeceğim ama güzel mi bilemedim.Sarmayacak gibime geliyor.
  15. Sirius Blackw

Yardım Dmax de çıkan programlar

Dostlar yaklașık 2-3 senedir Dmax izliyorum eskiden farklı farklı bir sürü program çıkardı Bear Grills,insan avı,Gizemli yaratıklar....Fakat șuan o programlardan eser yok.Ne zaman baksam ya antika avcıları ya da ben bunu yerim var.TLC de aynı emlak programlarından geçilmiyor.Tek izlediğim...
  16. Sirius Blackw

Zindan adası filmini anlamadım

Beyler filmin sonunda bizim caprio gerçekten deli miydi yoksa öyle olduğuna mı inandırdılar?
  17. Sirius Blackw

Harry Potter vs Lotr

Sizce hangisi?Lotr teknik anlamda her türlü daha iyi olsa da benim gönlümden Hp geçiyor.Onun verdiği his tartışılmaz benim için.
Top Bottom