Arama sonuçları: *

1. Çatlı Reis

Hangi Netflix Paketi Alınmalı?

2K bir monitöre sahibim. 4K olan paket ile 1080p olan arasında kalite açısından ne kadar fark vardır? 2K monitör ile 4K olan pakedi alsam daha kaliteli olur mu ya da siz hangisini önerirsiniz? Ya da Netflix yerine HBO almak daha mı mantıklı olur?
  2. Çatlı Reis

Gibi Dizisi izlenir mi?

Çoğu kişi tarafından öneriliyor ama sırf bu dizi için aylık exxen üyeliği alınır mı bilemedim. Sizce izlemeye değer bi dizi midir?
  3. Çatlı Reis

Dizi önerisi bekliyorum.

Bir kaç kült yapımı bitirdim. GoT, The Mentalist, Lost, The Walking Dead, Dexter gibi. Ama bitirmediğim Breaking Bad, Prison Break, Sons of Anarchy gibi diziler de var ve nedense bunları izlemek konusunda çok isteksizim. Dün gece Dexter bitti ve her sevdiğim dizinin bitiminde hissettiğim şey...
  4. Çatlı Reis

Dizi tavsiyesi bekliyorum.

GoT, The Walking Dead, Lost, Sherlock, Teen Wolf, Witcher gibi bir kaç bilindik dizi izledim hiç biri GoT'un yerini tutmadı. Şimdi de yine bir arayış içindeyim Dexter ve Oz aklımda olan diziler bunlar hakkında bilginiz var mı izlenir mi nasıllardır? Başka tavsiyelere de açığım.
  5. Çatlı Reis

Korku filmi önerisi.

Şöyle gerilimi korkuyu güzel veren cinli temada olmayan bir korku filmi önerisi olan var mı?
Geri