Arama sonuçları: *

1. Vuudx

Grand Blue gibi komik anime önerisi

Grand Blueyi bitirdim ve sesli güldürdü, baya eğlenceliydi, bunun gibi kaliteli komedi animesi önerir misiniz?
  2. Vuudx

Mushoku Tensei benzeri anime önerisi

İzledim ve cidden bayıldım, çok güzeldi, benzeri veya çok güzel dediğiniz anime var mı? Çok uzun olmazsa sevinirim, 100 bölümü geçmezse iyi
  3. Vuudx

Amazon Prime Video sansürü nasıl kaldırırım?

The boys izleyeceğim ama sansürler ile zevki kalmıyor ben de kaçak izlemek zorunda kalıyorum, sansürleri nasıl kaldırabilirim
  4. Vuudx

Netflixte olan güzel anime önerisi

Netflixte olanlardan Demon Slayer Akame ga Kill MHA Seven Seadly Sins Death Note i izledim Başka öneriniz var mıdır?
  5. Vuudx

Bu acaba hangi film?

İnsta da bir video gördüm ve film yazmıyordu ama şöyle ikonik diyebileceğimiz bi yaratık var, resmi koydum, bu hangi film?
  6. Vuudx

Gerilim tarzı anime önerisi

Agalar herkesin önerisi üzerine animeyi merak etttim, aranızda illa izleyen vardır, bana sağlam birkaç tane önerebilir mi, gerilim ve bol aksiyonlu olursa daha iyi olur.
  7. Vuudx

Saran çizgi dizi önerisi

Önceden Harley Quinn izlemiştim şimdi de İnvincible izledim ve ikiside baya hoşuma gitti, bu türden önerebileceğiniz dizi var mı?
  8. Vuudx

Game of thronesi nerden izleyebilirim?

Herhangi bir paralı üyelik yapmadan Game of Thronesi nerden izleyebilirim?
  9. Vuudx

Queens Gambit cidden çok mu iyi

Başlayacak dizi arıyorum da queens gambit cidden söylendiği kadar iyi mi, daha çok hareketli diziler severim, beni sıkar mı
Top Bottom