Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

Etkisinde Kaldığınız Spesifik Film ve Dizi Önerileri İstiyorum

Birçok popüler film ve diziyi izlemiş birisi olarak film ve dizi arayışındayım. İzlemiş olduğunuz ve etkisinde kaldığınız, mantıksal hatası ve saçma kurgusu bulunmayan, bilimsel içerikli, nitelikli film ve fizi önerisinde bulunmanızı temenni ediyorum.
  2. Furkan Karagülle

Açlık Oyunlarına Benzer Bir Film Vardı, Adını Hatırlayamıyorum.

Filmde, bilgisayar benzeri bir cihazdan yaratık oluşturup hayatta kalmaya çalışan insanların önüne bırakıyorlardı. Bir sahne vardı, adam yorgunluktan taşın kenarına yatmıştı ve birisi onu kaldırmıştı. Bulabilir misiniz bana o filmi?
  3. Furkan Karagülle

Film Önerisi Yapabilir Misiniz?

2-3 saatimi harcadığıma değecek, etkisi altında bırakacak bilim kurgu, aksiyon, gerilim tarzı film önerisi yapabilir misiniz?
  4. Furkan Karagülle

Aileyle İzlenebilecek Film Önerisi Yapabilir Misiniz?

+18 sahne olmayan, IMDB puanı yüksek olan, bilim kurgu ve macera türlerini barındıran film önerisi yapabilir misiniz?
  5. Furkan Karagülle

Anime İzleyebileceğim Ücretsiz Site Var Mı?

Anime İzleyebileceğim Ücretsiz Site Var Mı?
  6. Furkan Karagülle

İzleyip de etkilendiğiniz filmleri buraya yazıyoruz

hani bi film izlersin de efsane bişeydi diyip film bittikten sonra bi boşluğa düşersin ya öyle film önerileri istiyorum
  7. Furkan Karagülle

fantastik macera aksiyon dolu film veya 3-5 bölümlük dizi önerisi

gençler malum evde canım çok sıkılıyor ve elimde çok kötü bir bilgisayar olduğu için oyun oynayamıyorum güzel fantastik macera aksiyon dolu güzel heyecan verici film önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..
Top Bottom