Arama sonuçları: *

1. Beyfendiiii6

Hobbit Vs labirent Film serileri yarismalari

Hobbit Vs labirent Filmleri tum filmleri ele alip oy veriniz Herkes 1 oy verebilir Ilk 10 oya ulasan film ust tura cikar Benim oyum Hobbit
  2. Beyfendiiii6

Film serisi yarismalari

Arkadaslar film yarismalari yapmak istiyorum forumda farkli bir aktivite olur Aklimda olanlar bunlar sizde onerin toplam 10 seri olmasini istiyorum hobbit serisi yüzüklerin efendisi harry potter Karayip korsanlari Labirent The god father Batman John wick Hızlı ve öfkeli Star wars Geri kalan...
  3. Beyfendiiii6

Ufak film bilgileri

Stanley Kubrick’in yönetmen olduğunThe Shining, Türkçesiyle “Cinnet” filminin sonunda tabloda(veya fotoğrafta) çıkan adamı biliyonuz demi. O adam herkese göre saçma gelmiştir çünkü o adam Jack ile tıpatıp aynıdır. Ama Jack daha portakalda tohum dahi değilken bu fotoğraf çekilmiştir. Bunu anlamak...
  4. Beyfendiiii6

Attack On Titan Final Season Trailer

5. Beyfendiiii6

Geceye Dizi veya Film Repligi birak

Unutma Red, umut iyi bir şeydir, belki de en iyisi. Ve iyi şeyler asla ölmez. The Shawshank Redemption
  6. Beyfendiiii6

Westworld Dizisi Nasıldır

Arkadaslar BU diziyi izleyenler fikir verebilirmi sizce izlenirmi oyuncu kadrosu ve konusu dikkatimi cekti sizce izlenirmi ?
  7. Beyfendiiii6

Aglatacak film ve animeler

Dizi kulturunuzu merak ettigimden bir post actim bir kac kisiden haric çok da guzel oneriler gelmedi benim gibi duygusuz birini bile aglatan anime ve film onerdim belki isinize yarar Film The Pianist Hachi: A Dog's Tale Benim Adim Khan Kardeslerin Savasi Cennetin Cocuklari Anime Hotaru No Haka...
  8. Beyfendiiii6

Aglatacak film veya anime

Beyler Beni hıçkırarak ve nefes alamadan ağlatacak film veya anime onerirmisiniz dizi olmaz ve nedenini sormayin
  9. Beyfendiiii6

Black Mirror Yeni Sezon

Black Mirror’ın yaratıcısı Charlie Brooker, 6. sezon hazırlıklarına; insanlığın psikolojik olarak yeni bir sezonu kaldıramayacağını düşündüğü için henüz başlamadıklarını söyledi.
  10. Beyfendiiii6

Matrix vs John wick

2021 yılı, iki ölümcül adamını karşı karşıya getirecek. Warner Bros, başrollerinde Keanu Reeves'in oynadığı Matrix 4 ve John Wick 4 filmlerinin aynı gün, yani 21 Mayıs 2021 tarihinde vizyona gireceğini açıkladı. Sizce hangisi daha sürükleyici ve daha kaliteli bir yapım ?
  11. Beyfendiiii6

Film önerisi v5

Yönetmen: David Ayer Ülke: İngiltere Tür: Aksiyon | Dram | Savaş | İMDB 7.6 720P: 9.2 Vizyon Tarihi: 24.10.2014 Süre: 134 dk Türkçe Adı: Fury Ödüller: 4 ödül ve 9 ödül adaylığı. Bütçe: $68,000,000 Hasılat: $175,309,098 1945 yılının Nisan ayında İkinci Dünya Savaşı?nın son ayları. Avrupa...
  12. Beyfendiiii6

Film önerisi v4

Yönetmen: Stanley Kubrich Ülke: ABD | İngiltere Tür: Dram | Savaş | IMDb: 8.3 720P: 8 Vizyon Tarihi: 06.10.1995 Süre: 116 dk Türkçe Adı: Full Metal Jacket Nam-ı Diğer: Stanley Kubrick's Full Metal Jacket Ödüller: Adaylık; Oscar, 7 ödül ve 6 adaylık Bütçe: $17,000,000 Hasılat: $46,357,676...
  13. Beyfendiiii6

Film önerisi v3

Yönetmen: Ülke: İspanya Tür: Bilim Kurgu | Gerilim | Korku IMDB: 7.1 Vizyon Tarihi: 08.11.2019 Süre: 94 dk Nam-ı Diğer: La Plateforme İzleyiciyi distopik bir geleceğe götüren The Platform, her katta bir hücrenin, her hücrede iki kişinin olduğu dikey bir hapishanede geçiyor. Her gün sadece iki...
  14. Beyfendiiii6

Film önerisi V2

The Shawshank Redemption (Esaretin Bedeli) Ülke: ABD Tür: Dram | Suç | Yabancı Film IMDb:9.3 720P: 9.6 Vizyon Tarihi: 10.03.1995 Süre: 142 sk Türkçe Adı: Esaretin Bedeli Nam-ı Diğer: Rita Hayworth and the Shawshank Redemption, Sueño de fuga Bütçe: $25,000,000 Hasılat: $59,841,469 Korku Sizi...
  15. Beyfendiiii6

Film önerisi

Bugün sizlerle hiç sıkılmadan 2 defa izlediğim filmi önerecem hoşunuza gittiğini belirtirseniz devamı gelecektir Kingdom of Heaven (Cennetin Krallığı) Yönetmen Ridley Scott Oyuncular: Orlando Bloom, Liam Neeson, David Thewlis Ülke ABD, İngiltere, İspanya, Almanya Konu:Film, Ortaçağ’da Kudüs’te...
  16. Beyfendiiii6

Game of thrones başlamalı mıyım ?

Sizce şimdi game of thronese başlamalıyım
Top Bottom