Arama sonuçları: *

1. -Mehmet-

The Penguin Final Verdi !🔥

HBO ` nun The Penguin dizisi 8 bölümün ardından sonunda final verdi ! Dizi hayranlar tarafından oldukça sevildi ve final bölümü İMDB den 9 üzeri puan aldı , halihazırda dizinin İMDP puanı 8.8 gibi çok yüksek beğeni oranına sahip. Görünen o ki çok reklamı yapılmamasına rağmen HBO çok sağlam bir...
  2. -Mehmet-

Yeni Star Wars Üçlemesi Duyuruldu !🔥

Yeni Star Wars üçlemesinin yapılacağı duyuruldu !🔥 Yeni üçlemenin başında Simong Kingberg ve Kathleen Kennedy` in olcağı duyuruldu. Kingberg , X Men filmleri ile tanınan bir yapımcı. Fanlar durumdan biraz rahatsız , uygun bir yapımcı olduğunu düşünmüyorlar. Siz bu konu hakkında ne...
  3. -Mehmet-

Trump Seçildikten Sonra Sinema Nereye gider ?

Bildiğiniz üzere bütün sektörde iğrenç bir Woke akımı var , bu akım sektörün ciddi manada küçülmesine sebep oldu. Trump`ın seçilmesiyle beraber bu düşüş ivmesi stabile döner mi sizce ? Kendisi bilindiği üzere Woke akımına karşı birisi ve müdahale edeceğini dile getiriyordu. Bu konu hakkında ne...
  4. -Mehmet-

Joker 2 Gişe de Zarar Etti !

Yıl sonunun en büyük hasılatını yapması beklenen Joker Folie a Deux filmi gişe de feci zarar etti ! Bütçesi 200 milyon dolar olan yapım gişe de sadece 220 milyon dolar hasılat yapabildi. Bu ciddi zarar üzerine Warner Bross filmi beklenenden hızlı vizyondan çekmeye ve erkenden dijital...
  5. -Mehmet-

2025 Yılında Vizyona Girecek Büyük Filmler !

Bugün sizlerle 2025 yılında vizyona girecek büyük filmlere bakacağız. Bu filmler arasında merak ettiğiniz ve izlemek için sinemaya gideceğiniz filmler var mı ? Sinemaya ne sıklıkla gidiyorsunuz ? Kaynak : Doquqn Studios FİLMLER : 1. Paddington İn Peru Trailer : 2. In The Grey Trailer...
  6. -Mehmet-

The Penguin Dizisi Çıktı !

Dc Evreninin ikonik karakterlerinden Penguin in dizisi dün Hbo etiketi ile Blu TV de prömiyer yaptı ! Benim izleme fırsatım olmadı. İzleyen arkadaşlar oldu mu ? Beğendiniz mi ilk bölümü ? https://www.blutv.com/diziler/yabanci/the-penguin
  7. -Mehmet-

Ücretsiz veya Ucuza Dizi-Film İzleyebileceğiniz Platformlar !🔥🔥

Bugün sizlerle ücretsiz veya bedavadan ucuza ve korsandan uzak Dizi-Film-Program seyredebileceğiniz platformları inceleyeceğiz. Sizde korsan olmayan bildiğiniz platformları aşağıya yazarsanız listeyi daha da büyütebiliriz. Arayış içindeki arkadaşlara yardımı dokunmuş olur. İlla Türkçe olanları...
  8. -Mehmet-

Uzumaki Animesi geliyor !🔥

Dünyanın en ünlü Psikolojik Korku manga yazarlarından Junji İto`nun Uzumaki eserinin Animesi yapılıyor ! İlk fragman Adult Swim kanalında yayınlandı. Serinin mangası ülkemizde Gerekli Şeyler Yayınevi tarafından Türkçe olarak basılmıştı🔥 Fragmanı nasıl buldunuz ?
  9. -Mehmet-

Star Wars - The Acolyte 2. Sezonu İptal Edildi !

Fanlar tarafından ağır linçe maruz kaldığı için Disney kaka olarak seyirci önüne bıraktığı Star Wars The Acolyte dizisinin 2. sezonunu iptal etme kararı aldı ! 🔥 Dizinin hangi yapımla bağlanacağı bilinmiyor. Fanlar disney e ağzının payını verdi helal olsun :D Dizinin imdb puanı:
  10. -Mehmet-

En sevdiğiniz Film-Dizi Stüdyoları ?

En sevdiğiniz film-dizi stüdyolarını yazın bakalım. Ben başlıyorum: LucasFilm (prime dönemi) Universal Warner Bros CaglarArts :peepokalp: DreamWorks Dc Paramount MGM 20th Century Pictures
  11. -Mehmet-

Cartoon Network güzel haberlerle geldi🔥 🔥

Uzun süredir sessiz kalan Cartoon Network yaptığı etkinlikte eski yapımların bazılarının geri geleceğini duyurdu ! Geri gelecek yapımlar HBO ya özel değil direk kanal için olacak ! 1. Regular Show ; Büyük küçük her yaştan izleyenin keyif aldığı Regular Show geri dönüyor ! Çizim kalitesinin eski...
  12. -Mehmet-

CNBC-e de yayınlanacak diziler belli oldu 🔥

Bugün yayın hayatına başlayan CNBC-e kanalında hangi dizilerin yayınlanacağı açıklandı ! Bu dizilerin dışında filmler, belgeseller, yerel yarışmalar ve hafta sonları konserler olacak🔥 Dexter The Simpsons The X-Files Gangs Of London The Offer Halo
  13. -Mehmet-

Venom 3 Son Dans fragmanı yayınlandı !🔥

Venom serisinin son filmi olan Venom 3 Son Danstan ilk resmi fragman geldi. Fragmanı nasıl buldunuz ? Sinemaya izlemeye gidecek misiniz ? Fragman👇
  14. -Mehmet-

Uzun aradan sonra Galactus Marvel evrenine geri dönüyor !

Gezegen yiyen Galactus yeni fazda ana kötülerden biri olarak Marvel sinematik evrenine geri dönüyor ! ilgili video 👇
  15. -Mehmet-

Seni en çok etkileyen Star Wars sahnesi ?👇

İzlerken sizi en çok etkileyen Star Wars sahnesi nedir paylaşın bakalım :kizginpeepo: Ben başlıyorum, benimki Palpatine ve Vader ın yeni İmparatorluğun kuruluşunu izledikleri sahne.👇
  16. -Mehmet-

Öneri Dizi önerisi arıyorum.

Arkadaşlar selam okulda dersler arası boşlukta ve metroda izlemek için dizi önerisi arıyorum, daha önce Brooklyn Nine Nine dizisini izlemiştim ve bitti o tarz komedi ve 20-40 dk arası olursa sevinirim. Netflix, amazon, blu tv olur. Disney önermeyin çünkü çok fazla mobil veri yiyor Hmm...
Top Bottom