Arama sonuçları: *

1. Alposki

Hangi çizgi film daha iyi?

Regular Show mu Adventure time mı yoksa Gumball mu daha iyi sizce?
  2. Alposki

Demon Slayer animesi hakkındaki yorumum

Arada böyle animeler hakkındaki yorumlarımı paylaşacağım konular açacağım. Malum bu aralar anime konuları çok açılmıyor. 3 gün önce bitirdiğim Demon Slayer hakkındaki düşüncelerimi söyleyeceğim. Çevremdekilerin özellikle Rambo Bıçağının israrı üzerine izlemeye başlamaya karar verdiğim bir anime...
  3. Alposki

Demon Slayer Animesini izlemeli miyim?

Yeni bir animeye başlıyacağım aklımda bu var izlemeli miyim sizce?
  4. Alposki

Code Geass hakkındaki düşünceleriniz?

Bahsettiğim Code Geass ana sersi düşünceleriniz neler yaklaşık 1 saat önce bitirdim spoiler olan düşüncelerinizi belirtirseniz konuya giren arkadaşlar için spoiler yememeleri açısından iyi olacaktır.
  5. Alposki

Akame ga Kill! hakkında(spoiler)

bu konu Akame ga Kill animesi hakkındaki düşüncelerinizi merak ettiğim için açıldı. Yaklaşık 2 saat önce falan bitirdim animeyi, beğendim ama maalesef Sizin bu anime hakkında düşünceleriniz neler?
  6. Alposki

Sevmediğiniz ve Kötü bulduğunuz animeler

Genellikle sevilenlerle alakalı açılıyor bu sefer değişiklik olsun sevmediğiniz ya da kötü bulduğunuz animeler neler?
  7. Alposki

Anime önerileri(sevilen önerilen seriler)

Arkadaşlar çok fazla bunla alakalı konu açıldı bende kolaylık olsun arayanlara diye bu konuyu açıyorum sevilen önerilen serilerin hepsini bu konuda toplarsak en azından anime önerisi isteyen arkadaşlar burdan kolayca ulaşabilirler sevilen ve önerilen animeleri buraya yazalım konusuyla beraber...
  8. Alposki

DC hakkında ne düşünüyorsunuz?

Konu başlıkta DC hakkındaki düşünceleriniz neler? konu Marvel vs DC değil yani :D
  9. Alposki

Aksiyon Film Önerisi

Arkadaşlar babamla izleyebileceğim çok uzun olmayan bilinmedik aksiyon filmleri önerir misiniz?
Top Bottom