Arama sonuçları: *

1. barbaraforever

Çığlık 5 sinemaya gelmedi

Isparta'da oturuyorum çığlık 5 sinemada gözükmüyor. Bunun sebebi nedir acaba?
  2. barbaraforever

Disney+ Ne Zaman Türkiye'ye Gelir

Arkadaşlar Netflix'e de çok gereksiz bi zam geldi artık izleyebileceğim platform kalmadı 23 şubatta gelir diye çok ümitliydim ama gelmedi baya üzülmüştüm sizce ne zaman gelir Türkiye'ye ?
  3. barbaraforever

Disney Plus Gelmedi Gelicek mi ?

Disney Plus bugün geliceği söyleniyordu gelmedi bi bilgisi olan var mı aylarca boşuna ümitlenmişim sanırm. 😢
  4. barbaraforever

Riverdale 5.Sezon İzlenebilecek Yer

Evet arkadaşlar bugün ekranlara geri dönüyor uzun zamandır takip ettiğim bir dizi severek izliyorum ama maalesef Netflix'e sonradan geliyor. Ben de bugünden itibaren bölümleri yayınlandıktan sonra izlemek istiyorum hafta hafta yani ama Netflix dışında başka nereden izleyebilirim önerebileceğiniz...
  5. barbaraforever

Disney Plus kaç liraya gelir

Evet arkadaşlar Disney Plus büyük bir ihtimalle yakında Türkiye'ye de gelecek sizce kaç liraya gelir ben şahsen 15-25 lira arası düşünüyorum yoksa Netflix'e çok zor rakip olur. Sizce kaç liraya gelir.
  6. barbaraforever

Disney+ Merak ettiğim

Merhaba yakın tarihte Disney+ Türkiye'ye de gelecek ve ben tahminen 40 lira civarı olur gibi düşünüyorum. Merak ettiğim bir şey var şimdi biz bunu 3 arkadaş alsak 3' ümüzde aynı anda izleme gibi bir şansımız var mı Netflix gibi? Şimdiden yazan herkese teşekkür ederim. İyi sosyaller.
Geri