Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

TWD hakkında spoiler istiyorum

Arkadaşlar 10.sezon 19. bölümdeyim, sizden 2 spoiler istiyorum ama çok derin vermeden verirseniz sevinirim. Rick sadece 11. sezonun son bölümünde mi gelecek yoksa 11. sezon içinde görecek miyim? ve judith rick i görecek mi?
  2. RevenKalr

Exxen hakkında sorum var

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Bir sorum var. Exxen aldım 7 günlük ücretsiz deneme var kart bilgilerini vs. girdim 7 gün sonra çekecekmiş parayı galiba. Sorum : bu 7 günden sonra para çektiğinde sıfırdan 30 gün olarak mı satın alıyor yoksa o 7 günü de sayıp 23 gün mü devam ediyor?
  3. RevenKalr

Netflix üyeliğim devam ediyor?

1 aylık netflix almıştım süresi dün doldu. İninal kartimda para olmamasina rağmen 17 temmuza kadar devam ediyor diyor. Bu nasil oluyor ben para vermedim ama 1 ay daha neden devam ediyor bilen varmı?
  4. RevenKalr

Netflix filmini canli yayinda vermek?

Twitch üzerinden yayin yaparken Yayinda Netflix üzerinden film izletmek ban sebebimidir? Konuyu doğru mu açtım bilmiyorum :(
  5. RevenKalr

Netflix Film?

Netflix aldım Onerebileceginiz film varmı)daha 1 -2 film izledim yani çoğu filmi izlemedim. İzlediklerim Ask 101 Recep ivedik 6 Bi kac tane daha vardı ama adlarini hatirlamiyorum.
Top Bottom