Arama sonuçları: *

1. Mırnav

Minecraft Filmi Duyuruldu!

Çok büyük bi Minecraft fanı olarak söyleyebilirim ki bu film kibar tabiriyle tezek gibi olacak. Muhtemelen "woke büyüsü" basılmış karakterler bir şekilde Minecraft dünyasına ışınlanıp keşif yapacaklar. Animasyonlar-Tasarımlar bir kere İRL videolarından çıkma gibi. Filmin sonlarında C418'in...
  2. Mırnav

Joker: Folie À Deux Fragman Duyuruldu

2019 daki Joket sanat eseriydi. İçim bir tık bozacaklar gibi bir his var.
  3. Mırnav

The Eminence In Shadow İzlenir mi?

Çok editini videosunu gördüm, artık bu ne filan dedim. Sadece fan servisden ibaret mi yoksa harbiden iyi vsler ve senaryosu var mı=
  4. Mırnav

Spice and Wolf (Ookami to Koushinryou) İzlenir mi?

Çok az duydum. Şu zamanda bir anime yokluğu çekiyorum. Buradaki romantizm o birbirinin kopyası gibi mi yoksa özgün bir şekilde mi işlenmiş. Animasyonları çöp mü? (kötü olsa da izlerim ama eski olduğundan zamanının da kötüsü animeler izlenmeyecek gibi oluyor.)
  5. Mırnav

En iyi Kötü Karakter?

Tamamen kişisel görüşüm. Lütfen fanlar linçlemesin. Sanırım canlandırandan kaynaklı "Joker". Benim için sadece kötü değil kahramanlardan bile daha mükemmel. Bir deli nasıl 300 IQ olabilir: İşte Joker... Bir kişi nasıl istekleri için sınır tanımaz: İşte Joker... Bir kişi için insani değerler...
  6. Mırnav

En Sevdiğiniz "Waifu"nuz?

Marin der susarım. (Yine de manitam daha gerçek)
  7. Mırnav

En Sevdiğiniz TV Çizgi Filmi?

1 - Sürekli dizi. Tartışmaya kapalı. Amerika versiyonunu izledim. 2 - O gün moralin mi bozuk? Dünya mı yok oluyor? Yoksa kolun mu koptu? Aç 2 bölüm Gumball ve dünyanın gayet normal olduğu kanısına var. 3 - Disney'de her bölümünü minimum 5 defa dinledim ve neden bunu izliyorum diye şikayet...
  8. Mırnav

Bu Sene İçerisinde En Çok Beklediğiniz Film/Dizi/Anime/Oyun

Benim Chinsaw Man. Çıkmadan baya pop oldu.
  9. Mırnav

Utançtan Gülerek İzlediğiniz Animeler

Başlık garip biraz biliyorum. Benim kesinlikle: Don't Toy with Me, Miss Nagatoro Her saniyesinde yastığı ıstırmak mümkün.
  10. Mırnav

Favori Anime Karakteriniz?

Aslında benimki 002 çünkü tam bir Joker'in kızı vibe'ı veriyor. Animesini (Darling in FrankXXX) sevmesem de güzel karaktere yazık edilmiş. Sırf bana birini anımsattığı, beni ağlatması ve o tatlı azmi sayesinde sayesinde Shouko Nishimiya (A Slient Voice) sanırım favorim.
  11. Mırnav

Size Göre Top 5 Anime

Sadece istatistik oluşturmak istiyorum: 1) A Slient Voice (Beni ağlatan tek anime.) 2) Weathering With You (Ne anlatsam spoiler gibi olur) 3) Erased (Keşke unutup tekrar izleseydim diyorum.) 4) Your Name. (2 defa bitirip 3. ye başlayacağım ama yine beğenip tam anlamayacağıma eminim. 5)...
  12. Mırnav

Alice to therese no maboroshi Türkçe Çevirisi Var mı?

Daha doğrusu anime çıkış yaptı mı? Çıktıysa nerede izlenir. İnternette aradım, bulamadım.
  13. Mırnav

Sizi En Çok Etkileyen Film/Dizi/Anime ?

A Slient Voice çünkü nerdeyse benim yaşadığım ve yaşattığım şeylerin tıpatıp aynısıydı. Beni ağlatan pek nadir filmlerden.
  14. Mırnav

Animasyon Filmi Önerisi?

Pixar tercihim. Anime de olur. Your Name. vb.
  15. Mırnav

Darling in the FranXX'in 2. Sezonu Çıkabilir mi?

(ANİME) Çok ihtimal vermiyorum ama bence 002 ve Hiko ölmeseydi tamamen mutlu son yapsalardı çizgi film gibi başka bir ırkla savaş içeren bir sezon çıkabilirdi. Kesin çıkardı diyebiliriz fakat bu herifler sanırım umursamamış 3 yıl boyunca twitter'dan kesit paylaşmışlarlar sadece. Yine de bir...
  16. Mırnav

Violet Evergarden: The Movie İzlenir mi?

Violet Evergarden'ın 13 bölümlük animesini ve 2019 yılında çıkan berbat ötesi filmini izlemiştim şimdi 2020 yılında çıkan son filmini izlesem ne olur. Bu film nomralde animesinde 4 - 5. bölüm arasını anlatıyor diyorlar. İzlenir mi?
  17. Mırnav

Anime/Animasyon Önerisi 05.07.2022

Geçenlerde film/dizi için konu açmıştım, teşekkürler onların hepsini bitirdim. (El Camino hariç) Sonra bişey farkettim, ben anime/animasyon'u çok seviyorum. Yaşamdan kesitler, dram, romantik favorimdir. İzlediğim animeler : Spy x Family, Mushoku Tensei, Komi Can't Communicate. Animasyon olarak...
  18. Mırnav

Yardım Film/Dizi Önerisi !!!

Kaliteli olan her film/dizi severim. Bilim kurgu, tarih ve romantik favorim. Stokladığım film sayısı: 12
  19. Mırnav

Yardım Türk Filmi Önerisi !!

AROG, GORA, Kemal Sunal'ın filmleri bunları köküne kadar 5 defa izledim. Mantıklı Türk film/Dizisi lütfen.
  20. Mırnav

Doğru Film - Dizi - Oyun Seçmiş Miyim?

Cuma, cumartesi, pazar, pazartesi, salı Ailemle birlikte yaylada olacağız. Orda internet 4 megabit download sunduğundan haliyle internette dahi dolaşmak bir işkence. Bende sıkılmamak için oyun, film filan indireyim dedim. Film için Dune, Sevginin Gücü, Cruella; Dizi olarak Breaking Bad, El...
Top Bottom