Arama sonuçları: *

1. A

Dizi önerileri

arkadaşlar netflixdeki çoğu diziyi izledim izlediklerim bunlar önerebileceğiniz diziler var mı şimdilik hatırlayabildiklerim bu diziler prime video blutv dizileri de önerebilirsiniz vikings, lost, arcane, twd ,prison break, stranger things, all of us are dead, manifest, breaking bad, bcs...
  2. A

Breaking Bad sonra hangi diziyi izlemeliyim

arkadaşlar dizi hoşuma gitti var mı önereceğiniz güzel diziler
  3. A

Star Wars İzleme Sırası

arkadaşlar izleme sıralaması nasıl olmalıdır internetten baktım biraz da çok film dizi var hangilerini izlemeliyim konuya hakim olabilmek için sırayla söyleyebilirseniz çok sevinirim
  4. A

En sevdiğiniz top 3 dizi

bana kalırsa prison break the walking dead breaking bad
  5. A

the walkıng dead 11 sezon 24 bolum nerden izliyebilirim

son bölümü nereden izleyebiirim teşekkürler
  6. A

The walkıng dead 11 sezon dısneyde yok

11 sezon 16 bolumden sonra dısneyplus da yok nasıl ızleebılırım bıldıgım kadarıyla bolumlr cıkmıs
  7. A

Netflix Aynı profilden aynanda 2 kişi izleyebilir mi

arkadaşlar 4 profil oluşturabiliyoruz ya paket de mesela hakan adlı kullanıcıdan aynanda 2 kişi izleyebikir mi yoksa ayrı kullanıcı acmak zorunlu mu netflix sanırım aynanda 4 kişi izlettiriyor dediğim pakette ayni profilden aynanda 2 kişi izleyebilir mi
  8. A

Netflix deki bu dizinin adı neydi

dünyanın sonu geliyordu uzay istasyonu gibi bir şey de kalıyordu insanlar sonra suçluları dünyaya erzak aramaya yolluyolardı
  9. A

Kıyamet Sonrası film dizi önerisi

Netflix de bu temada izlenebilecek güzel yapımlar var mı ?
  10. A

Netflix Film Dizi önerisi alabilir miyim ?

sevdiğim tarzlar aksiyon bilim kurgu ve duruma göre korku dizi filmleridir önerileriniz varsa alabilirmiyim
  11. A

Behzat Ç Baslıyor mu

https://www.haberturk.com/behzat-c-netflix-te-behzat-c-ne-zaman-baslayacak-behzat-c-oyunculari-kimler-2404417-magazin
  12. A

Behzat Ç yeniden mi basliyacak

İnternette bazi siteler Netflix de başlayacak diyorlar inşallah başlar
  13. A

Behzat Ç VS Arka sokaklar

Behzat Ç çok daha iyi bana göre sizce
  14. A

film önerileriniz varmı ?

film önerileriniz varmı daha çok duygu yüklü ve bilim kurgu animasyon tarzı filmleri severım fantastik filmleri çok sevmem
  15. A

En çok beğendiğim ilk 10 film yorumlarınız nelerdir

1 Yeşil Yol 2. Hachiko 3 6. His 4 Her Çocuk Özeldir 5 Hayat Güzeldir 6 Animasyon Buz Devri Nemo izlemekten hiç sıkılmam 7 Piyanist 8 Kelebek Etkisi 9 İntersellar ( Yıldızlar Arası ) 10 Marslı Daha çok film varda bu filmleri yazmak istedim sizin ilk 10 nedir
  16. A

behzat ç 4. sezon nerden izliyebilirim

ücretsiz izleyebileceğim site varsa lınk atarmısınız
  17. A

en iyi başlangıç jenerigine ait diziler

en iyi başlangıç jenerigine ait diziler behzat c bana göre
  18. A

Türk sinama ve dizi tarihinin en iyi baş yapıtları

Türk sinama ve dizi tarihinin en iyi baş yapıtları
  19. A

Film önerisi !!!!

Güzel film önerileri niz varsa alırım benim önereceğim film size yeşil yol 6. His hachiko hayat güzeldir Interstellar marsli
Top Bottom