Arama sonuçları: *

1. Dolar Bey

Ailecek izlenebilecek film önerisi

2 kız kardeşim, ben ve annem film izleyeceğiz. Film önerisi alabilir miyim ? Animasyon olmassa ve +18 olmasa iyi olur. Evde Tek Başına hariç, izlemeyen yoktur zaten.
  2. Dolar Bey

Sizce en iyi Hızlı Ve Öfkeli filmi ?

Sizce en iyisi hangisi ? Ben 1. olan diyorum çok güzel film ama 8'de fena değil. Hızlı Ve Öfkeli 9. olan şuan ya sinemada izlersiniz ya da korsan sitelerde var. SPOİLER YASAK Ara filmleri eklemedim.
  3. Dolar Bey

Görünmez olan çocuğun filmi

Bi film vardı bi çocuk kıyafet giyerek görünmez oluyordu bunu geç fark etmişti sonradan kardeşi veya bi aile üyesi o kıyafetı yıkamıştı. Sihir bozulur sanıyordu ama bozulmamıştı. Sonra çocuk çapkınlığından dolayı yüzme kursundaki kız soyunma odasına girmişti 3-5 dk sonra sihir geçmişti...
  4. Dolar Bey

Süper Kahraman filmi önerileriniz ? (Marvel dışında)

Marvel'a karşı birşeyim yok arkadaşlar çünkü bütün filmlerini bitirdim. Varmı süper kahraman filmi önerileriniz ? Justice League izledim.
  5. Dolar Bey

Örümcek adam eve dönüş yok Tobey Maguire ne alaka ?

Filmin çıkmasını o kadar çok istiyorumki... Ama oyuncularu merak edip baktım ana karakter Tom Holland (Örümcek Adam) olacak ama böyle arattığınızda "örümcek-adam eve dönüş yok oyuncular" Tobey Maguire ve Doctor Octopus çıkıyor ama bu iki isim örümcek adamın ilk filmlerinde vardı. Paralel Evren...
  6. Dolar Bey

Okçu Yenilmez'in adı ne ?

Yenilmezler deki okçunun adı ne ve filminin adı ne ?
  7. Dolar Bey

En sevdiğiniz dizi ve film

En sevdiğiniz dizi ve film nedir ? Benim; Dizi:Arka Sokaklar (Sanırım 200. bölümlerden beri hiç kaçırmadan izliyorum) Film:Zor Ölüm 3 Çok güzel bir film izlemenizi tavsiye ederim.
  8. Dolar Bey

Kaptan Amerika izleme sırası ?

Arkadaşlar diğer filmleri geçin diğer kahramanları çünkü hepsini biliyorum Kaptan Amerika'yı izleme sırasını söylermisiniz ?
  9. Dolar Bey

Yenilmezler serisini hangi sırayla izlemeliyim ?

Başka kahramanları geçin yenilmezler serisi ?
  10. Dolar Bey

Bu filmin adı neydi ?

Çok iyi bi film ama adını unuttum küçük bir botta 1 kaplan ve 1 adam vardı okyanusun üstündelerdi adı ne ?
  11. Dolar Bey

The Flash izlemelik site tavsiyesi

The Flash izlemek istiyorum google de baya arttım lakin abuksubuk filmler çıkıyor demin patron bebek çıktı flash çıksada 4k çözünürlüğe alına 144p oluyor site tavsiyesi ya da link bırakırmısınız ?
  12. Dolar Bey

2000 tl civarı F/P projeksiyon

Selamünaleyküm arkadaşlar 2.000 tl civarı güzel bi kaç tane veye 1 tane projeksiyon önerir misiniz? ? TEŞEKKÜRLER
Top Bottom