Arama sonuçları: *

1. AhmetN

The 100 Nasıl İndirebilirim?

6 ve 7. sezonunu altyazılı şekilde USB belleğime aktarmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. (bilgisayar üzerinden)
  2. AhmetN

Akıcı Bir Dizi Önerisi

Bölümleri arasında bütünlük olan akıcı bir dizi arıyorum. The 100, Lost in Space ve Lupın gibi bilim kurgu veya aksiyon dizilerini severim. Önerebileceğiniz bir yapım var mı?
  3. AhmetN

Akıcı Film/Dizi Önerisi

Güzel sıkmayacak bir dizi/film arıyorum. Suç drama kategorisinde Lupin izledim ve çok beğendim. Bilim kurgu olarak The Meg aşırı beğenmiştim. Uzay ile alakalı olarak Lost İn Space, The Martian izledim ve gayet güzellerdi. Bunlara bakarak bir öneri bulundurursanız sevinirim. Özellikle Lupin ve...
  4. AhmetN

Bilim Kurgu Film Önerisi

Konusu güzel olan bir film önerisi arıyorum. İlginç olan konulara mesela The Meg gibi filmler hep ilgimi çekmiştir. Aksiyon ve uzay türündeki filmler genellikle tercihimdir ama bütün önerilere açığım.
  5. AhmetN

Bilim Kurgu Film/Dizi Önerisi

Başta uzay olmak üzere bütün bilim kurgu filmlerine açığım. Dizilere de açığım. Şimdiye kadar Lost in Space ve Away dizilerini bitirdim. Ayrıca Lupen dizisini de severek izledim. Bunlara göre öneride bulunursanız sevinirim.
  6. AhmetN

Bilim Kurgu/Macera Film Önerisi

Bilim kurgu veya macera film önerisi istiyorum. Animasyonda olabilir.
  7. AhmetN

Bilim Kurgu Film Önerisi

Güzel önerdiğiniz bilim kurgu filmi var mı? Sadece sürükleyici olması önemli benim için.
  8. AhmetN

Bilim Kurgu Film Önerisi

Yıldızlararası gibi bir uzay, bilinmezliklerle ilgili film önerisi var mı
Top Bottom