Arama sonuçları: *

1. atachu

blu tv den fomrula 1 i canlı izleyerbilir miyim ?

iptv den ingilizce izlemekten sıkıldım. bildiğim kadarıyla blu tv de ssports kanalı var eğer satın alırsam canlı olarak izleyebiliyor muyum ?
  2. atachu

lost cinsellik içeriyor mu ?

içeriyorsa ne kadar içeriyor
  3. atachu

Disney Plus 23 Şubatta Türkiye'ye gelebilir

Arkadaşlar ben dahil bir çok kişinin disney plus platformunu beklediğini biliyorum ve ne zaman geleceği ile ilgili akıllardaki soru işaretleri gidermeye geldim. disney teee 2020 de yaptığı açıklamada disney pluss ın 23 şubatta özellikle doğu avrupa ülkelerinde erişime açılacağını açıkladı. Hnüz...
  4. atachu

Soul filmini düzgün altyazılı olarak nereden izleyebilirim ?

arkadaşlar filmin kötü eleştrisi yok ve tü mdünya izliyor şuan. amaaaa güzide ülkemde disney + olmadığı için ebnim gibi bir sinema aşığı bu zevki tadamıyor. bildiğiniz güzel film sitesi varsa önerebilir misiniz. kesin oraya gelmiştir dediğiniz bir site fln var mı ? NOT: hüüü korsana destek yok...
  5. atachu

Favori diziniz-filminiz-animeniz

Ben başlıyorum Favori Film: La La Land Favori dizi: Sherlock Favori anime: Attack On Titan
  6. atachu

tür veya konu söyleyin size dizi-film önereyim

arkadaşlar bana konu veya tür söyleyin bende size o konu veya türle ilgili diziler ve filmler öneriyim. ayrıca kendi önerilerinize yazın herkes faydalansın
  7. atachu

sinema ile ilgili bir klüp varmı forumda ?

yoksa açalım arkadaşalr film dizi önerileri,eleştrileri yaparız aramızda yönetmenleri oyuncuları yarıştırırız vs. güzel olur baya
  8. atachu

birkaç film önerisi :)

selam bugün sinema okumak isteyen biri olarak size hoşunuza gidebilecek ne çok bilinen ne az bilinien bir kaç film önericem 1-unfriended:DarkWeb:arkadaşlar bu unfriended serisisn ikinci filmi ilkine hiç bakmayın zaten ayrı konular farklı karakterler vs filme gelince. tüm film internet planında...
Top Bottom