Arama sonuçları: *

1. M

Aot , vinland saga tarzı anime önerisi yapar mısınız

Anime yeni yeni izliyorum ama normal dizilerden daha çok konuları yansıttığını düşünüyorum ve 20-25dk olduğu için çok bölüm olsa da akıp gidiyor. Death note - fma brotherhood - aot - vinland saga en son da az önce cowboy bebop izledim cowboy bebop da iyi de bana daha çok aot vinland saga gibi...
  2. M

Hangi pablo escobar dizisini izleyeyim ?

Netflix e yazdım bi narcos var bi narcos mexico var bi el chapo var hepsi 3 sezon :D pablo escobar diye dizi var 74 bölüm film var hangi sırayla izlemem lazım
  3. M

The godfather izlemeden önce kitabını okumalı mıyım ?

Arkadaşlar selam bazılarınız yadırgayabilir ama hayatımda hiç godfather izlemedim kitabını da okumadım film serisine başlayacaktım arkadaşım illa ilk kitabını oku dedi sizce kitabını okumadan filmine başlamamalı mıyım ?
  4. M

Harry potter vs hızlı ve öfkeli hangisine başlayayım

Arkadaşlar ben böyle tanınmış sevilmiş film serilerini hiç izlememiştim . En son alacakaranlık izledim çok beğendim ve böyle film serilerini izlemeye başlıcam. İkisi farklı filmler biliyorum ama ben korku hariç her türü severim ( izlediklerim boş boş bağırıp korkutmaya çalışıyor hiç sevmitorum o...
  5. M

Netflix güzel anime dizisi önerisi

Arkadaşlar ilkkez anime dizisi izlicem filmini bile izlememiştim ilkkez başlarken sarıp da sonra başka bir anime izliyim diyebileceğim bi dizi var mı
  6. M

netflix iade etsem param gelir mi ?

netflix iptal etmeyi unuttum hesaptan para çekmiş yenilnenmiş 2 gün geçti iptal etsem param gelir mi =?
  7. M

netflix ortak olacak var mı ?

arkadaşlar netflix en üst paketi alcam şimdi ortak olcak 2 kişi arıyorum ( instagram ve numaramı veririm güven için papara kartla alcam 10tl iade geldi 32tl üzerinden bölüşücez yani 8 tl )
  8. M

Rıveldale nasıl bir dizi başlanır mı ?

Şuan vikings 4.11 deyim 1 2 haftaya biter diye düşünüyorum rıverdale diziwine başlanır mı onu izliceğine şunu izle diyeceğiniz bir şey var mı ?
  9. M

1 aylık ücretsiz netflix aldım hata veriyor

Arkadaşlar arkadaşımınkini kullanıuodum sorunsuz sonra sitesinden aldım 2tl herhalde ama bu hatayı verdi nasıl düzelir ya da düzelir mi (1 gün kullandım sorunsuz)
  10. M

Lucifer netflix de yok sizde de öyle mi?

Lucifer izliyodum 2. Sezon son bölümdeydim şimdi devam ediyim dedim izleme geçmişimde kalkmış aratıp izliyim dedim yazdım ama çıkmıyo lucifer sizde de öyle mi? 1600634809 Prison break , breaking bad de gözükmüyo bende sorun benşe alakalı herhalde
  11. M

lucifer dizisi nasıl ?

1. sezon bitti baya sardı güzel dizi sonraki sezonlarda nasıl spoiler vermeden güzel mi devam ediyor yoksa sıkmaya mı başlıyor ?
  12. M

El camıno nasıldır ?

Şuan breaking bad izliyorum bitecek yakında sevdim jesse pinkman rolüne çıkarılmış bir film herhalde breaking bad in yapımcısı çıkarmış yeni gördüm nasıl sizce ?
  13. M

Dizi önerisi verir misiniz ?

Prison break , elite , lcdp , hakan muhafız , aşk 101 , hımym izledim şuan da breaking bad izliyor6m yakında biter hangi diziyi önerirsiniz ? Ve izlerken neyin sardığını filan da söylerseniz iyi olur ( korku gerilim dizileri ve game of thrones önermeyin ) 1598176998 Stranger things de izleyesim...
  14. M

Dizi önerisi istiyorum

Selam arkadaşlar en son prison break izledim hâla etkisindeyim .)) Bana önerebileceğiniz diziler var mı arkadaşla birlikte başlayıp bitiriyoruz .d korku gerilim haricinde güzel diziler varsa tavsiyenizi alırım . İzlediğim diziler : prison break , hımym , elite , aşk 101 , hakan muhafız ,başka...
  15. M

Netflix dizi film indirme

Arkadaşlar netflix de dizi film indirme özelliği var biliyosunuz indirip internet açmadan izleyebiliyosunuz bi dizi yi indirsek netflix in son günü mesela ama dizi daha bitmedi indirince netflix üyeliğimiz bitince de izleyebiliyor muyuz indirdiklerimizi saçma bi soru bunun önlemini almışlardır...
  16. M

Prison break cep tutma muhabbeti

arkadaşlar çoğu kişinin önerisiyle prison break a başladım 5. Bölüm deyim herhalde tecavüzcü bi adam var ya tipi tatlı olan kişilere cebini tutturuyo öyle dolaşıyolar o muhabbet nedir ama spoiler a giriyosa ilerde açıklanıyosa filan söylemeyin
Geri