Arama sonuçları: *

1. Niki Lauda

Öneri Netflix dizi ve film önerilerinizi bekliyorum.

Merhabalar arkadaşlar. Netflix üzerinden izleyebileceğim film ve dizi önerilerinize ihtiyacım var. Filmler: Bilim Kurgu, Duygusal ve Romantik Komedi, Sürükleyici-Macera tarzlarında olabilir. İzlediğim Diziler ve Filmler: Vikings ve Vikings Valhalla, Suits, Ragnarok, Prison Break, ELİTE, House...
  2. Niki Lauda

Yardım Game of Thrones türkçe dublaj nereden izleyebilirim?

Herkese merhaba arkdaşlar. Game of Thrones'u ücretsiz olarak full sezon hangi siteden izleyebilirim? Daha önce BluTV üyeliğim olduğundan hepsiburada premium kodunu kullanamıyorum. Amazom Prime üyesiyim ama dublajı farklı yapmışlar ve hiç sarmıyor.
  3. Niki Lauda

Öneri Duygusal/Drama ve Romantik Komedi film önerilerinizi bekliyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar. Bir süredir duygusal/drama ve romantik komedi filmler dışında hiçbir şey izlemek istemiyorum. En son izlediğim film Aynı Yıldızın Altında. İzlemeyen herkese tavsiye ediyorum. Sizlerin önerisini de bekliyorum. Şimdiden herkese çok teşekkürler. :)
  4. Niki Lauda

Netflix gençlik dizi önerisi.

Herkese merhaba arkadaşlar. Rivedale tarzında yada benzeri gençlik dizileri izlemek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
  5. Niki Lauda

Riverdale 5. Sezon Netflix'e Ne Zaman Gelecek ?

Herkese merhaba arkadaşlar. Çok sevdiğim bu diziyi artık kaçıncı defa baştan başlayıp 4 sezonu bitirdim bilmiyorum. 5. Sezon Netflix'e geliş tarihi ya da Türkçe Dublaj nereden izleyebilirim bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok memnun olurum.
  6. Niki Lauda

Öneri Netflix İskandinav dizi önerisi.

Herkese merhaba arkadaşlar. İskandinav ülkelerinde geçen dizi önerilerinizi bekliyorum. Ragnarok ve Vikings izledim.
  7. Niki Lauda

Yardım Yerli - Yabancı Film ve Dizi Arşivi geniş bir indirme sitesi önerir misiniz?

Herkese merhaba arkadaşlar. Başlıktada belirttiğim gibi Yerli ve Yabancı Film ve Dizileri indirebileceğimiz bir site önerir misiniz? bana.
  8. Niki Lauda

Öneri Netflix dizi önerilerinizi bekliyorum.

Herkese merhaba. Konusu bakımından izlemekten zevk alacağım çoğu diziyi birden fazla kez başlayıp bitirmiş biri olarak sizin de önereceğiniz dizilere bir göz gezdirmek ve ilk bölümden sonra sararsa bitirmek istiyorum. Pablo Escobar konulu bütün dizileri - filmleri - belgeselleri izledim...
  9. Niki Lauda

Yardım Vikings Final Sezonu Türkçe Dublaj Nereden İzleyebilirim?

Bilgisi olan paylaşabilirmi?
  10. Niki Lauda

Yardım Dizi ve Film indirebileceğim site önerisi.

Arkdaşlar herkese merhaba. Yerli ve yabancı dizi ve filmleri indirebileceğim ücretli veya ücretsiz site önerisi yapabilirmisiniz?
Geri