Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

2023 Yılında Çıkmış Film Önerileriniz?

Merhabalar, Sitelere girdim ama yorumlarda kimse filmleri beğenmemiş, yeni çıkan filmlerden beğendikleriniz varsa önerir misiniz? Örnek: Ninja Kaplumbağalar çıkmış kimse beğenmemiş yorumlarda
  2. smithblacksmith

Yardım Film İndirme Nasıl Yapılır?

Merhaba, Kullandığınız siteleri, programları bu konu altında yazar mısınız? En iyi torrent sitesi hangisi? En iyi film, dizi izleme sitesi hangisi? Evde can sıkıntısından yapacak bişey bulamadım, film izleyeyim dedim. TV' nin tarayıcısı filmlerde reklam geçmiyor o yüzden indirmem gerekiyor ya...
  3. smithblacksmith

Black Mirror İzlemek Keyif Vermedi

Merhaba, Arkadaşlarımın çok övdüğü bir dizi vardı, bu diziyi izlemeye başladım ve 5. bölümde sıktı bile. Dizi her bölümde farklı kısa sinema gibi güzel düşünülmüş, olay akışları da güzel, oyunculuklar da güzel ama çekmiyor. Her bölümünde verilmek istenen mesaj aynı, farklı yöntemlerle aynı...
  4. smithblacksmith

Öneri Dizi Önerisi Yapar Mısınız?

Merhaba, Yabancı dizilerden hangisini "kesinlikle" izlemeliyim? Diziler güncel ya da eski olabilir fakat kesinlikle önerdiğiniz ne var?
  5. smithblacksmith

Öneri Yeni İzlediğiniz Filmler Neler?

Merhaba, Arkadaşlar bana film önerir misiniz? Arka planda The Crew 2 yüklenirken izleyeyim dedim. 2021 yapımı olursa iyi olur çünkü çoğu filmi izledim. Zack snyder Justice League Kong vs Godzilla Wonder Woman 1984 Leon John wick Bloodshot Suicide Squad Guns akimbo I am legend Limitless...
  6. smithblacksmith

Öneri Dev Film Öneri Arşivim (Hatırladıklarım)

Zack snyder justice League. Kong vs godzilla. Wonder woman 1984. Bloodshot. Suicide Squad. Yeşil yol. I am Legend. Limitless Turnuva. King kong. Fight club. Küre. Görünmez misafir İnterstellar. Contact. Son cadı avcısı + Yedinci oğul. Han solo. The Dark Tower. The imitation...
  7. smithblacksmith

En Güçlü Süper Kahraman Sizce Hangisi?

Merhaba, Sizce hangi süper kahraman en güçlüsü? Ben Superman diyorum ama kriptonit yaklaşınca gücü kalmıyor. Sanırım en güçlüsü venom ya da ant man😂
  8. smithblacksmith

Amazon Prime Film- Dizi Önerisi?

Merhaba arkadaşlar, Bana dizi önerir misiniz? Amazon Prime kullanıyorum.
Top Bottom