Arama sonuçları: *

1. _BeriC_

Film indirmek için hangi sityeyi kullanıyorsunuz?

Ben normalde 720p izleyi kullanıyorum fakat indirmek istediğim eski bir yapım ''Çıplak Silah (Naked Gun)'' film eski olduğu için maksimum 720p indirebiliyorum --------------------- hangi siteden kolayca ve virüssüz bir şekilde 1080p indirebilirim
  2. _BeriC_

Hulu'nun yeni dizisi ''How I Met Your Father''

Merhabalar. Bugün tarih 21.04.2021. Saat 22:15 bundan yaklaşık 1 saat önce büyük bir haber yayınlandı. bu haber ise Himym benzeri olacak dizi ''How i met your father'' -------------------------------------------------------------------------------- Tarihi anlatıp aklınızı karıştırdıysam kusura...
  3. _BeriC_

Himym'in son sezonu neden kötüydü açıklıyorum(Spoilersız)

Merhabalar bu bloğu paylaştığım tarih 1 Nisan 2021 bundan birgün önce yani 31 Mart günü Himym'in finalinin 15.yıldönümüydü ve o gün paylaşıcaktım fakat hiç vaktim olmadı çünkü final bölümünü daha izlemeden bir şey paylaşmak istememiştim...
  4. _BeriC_

Amerikan Pastası kronolojik sırası yok

Normalde birkaç haftadır kendimce sinema gecesi yapıyorum Cuma günleri ve hafta sonları Popüler kültür (kültleşmiş) filmleri izliyorum ne izleyeyim diye düşünürken arkadşlar amerikan pastası izle demişti önceden,aklıma o geldi Kronolojik sıraya göre izlemek istiyorum ama 7 filmden sadece 4...
Top Bottom