Arama sonuçları: *

1. oaK´

Bilet fiyatları ne kadar?

Sinemaya gittim zorlu centerde bilet icin 195tl aldilar fiyatlari bilmiyorum diye se yapmadim foyat algimda bozuldu biraz parasi onemli degilde sitede 85 tl gozukuyo beni yediler galiba normal mi bu
  2. oaK´

türkçe altyazılı anime nereden izleyebilirim?

ya beyler şu dandik altyapılı sitelerin reklamından da kesilmesinden de bıktım usandım. Evde 1000 megabit internet var 1 megabitlik internet gibi video izletiyor şu siteler ücretli ücretsiz farketmez animeleri kesintisiz olarak türkçe altyazılı nereden izleyebilirim? Türkanime vs çok kötü olmuş...
  3. oaK´

Öneri Anime veya film önerisi

hocamlar şimdi izlemek için film arıyorum anime de olur hatta anime olursa daha iyi olur kafa dağıtmak için istiyorum çok hüzünlü veya strese sokacak bi şey olmasın lütfen. yakşamalr anime önerecek arkadaşlar ecchi mi oluyor bilmiyorum o tür sapık animeler olmasın lütfen çizimi kaliteli...
  4. oaK´

Kaliteli film önerisi

selamlar konusu farketmeksızn, Çekim kalitesi, renkleri, veya yönetmenin kendinden bi parça bırakması gibi şeylerle öne çıkan görsel anlamda tatmin edici ve kreatif filmleri arıyorum bi tavsiyeniz var mı? 1671292728 anime olur film olur dizi olur kısa film olur animasyon olur hiç farketmez
  5. oaK´

Dizi/film Önerisi Verir Misiniz?

Dram, sitcom, korku kategorilerinden dizi ve film önerisi yapar mısınız?
  6. oaK´

Kaliteli film önerisi

Bu aralar sadece anime izliyorum, evde replikleri tekrarlamaktan rüyamda rasengan yapar halde geldim. Beni kendime getirecek kaliteli film önerilenizi rica edeceğim, Bilim Kurgu - Drama - Korku önceliklerim arasında lakin başka türlerde önerebilirsiniz tabii Dizi de önerebilirsiniz ama film...
Geri