Arama sonuçları: *

1. krldogukan

Lucifer 5. sezon 2.kısım fragman

28 mayısta lucifer dizisinin 5. sezonun 2. kısmı geliyor fragmanı buraya bırakıyorum bu sezon çarpılıcaz gibime geliyor hadi hayırlısı
  2. krldogukan

supernatural 15. sezon bitti...

evet arkadaşlar şuan itibariyle 15. sezonun finalini izledim ve bitirdim dizi tamamen bitti öncelikle ufak bir inceleme yapıcam son bölüm ile ilgili izlemeyen varsa gitsin izlesin şuandan itibaren spoiler var !!! evet bu bölümün en ama en kötü saçma olan şey koskoca dean winchester ın göğsüne...
  3. krldogukan

superantural neden netflix türkiyede de yok ?

arkadaşlar gördüğüm kadarıyla netflix amerikada olmasına rağmen türkiyede yok neden yok bir biliginiz varmı ? bide gelirmi sizce dizi tamamen bittikten sonra
  4. krldogukan

avatar the last airbender hala nickelodeon da çıkıyormu ?

arkadaşlar canım nedense avatar izlemek geldi içimden nickelodeon da avatar akışı hala yapılıyormu yapılıyorsa saat kaçta hangi günler ? lütfen internetten , netflix den falan izleyin demeyin
  5. krldogukan

supernatural nasıl bir dizi ?

arkadaşlar supernatural izlemeyi düşünüyorum çok duydum açıkçası sırf lucifer karakteri için bile izlemeyi düşünüyorum ben bu diziyi nerden izleyebilirim ve dizi güzelmi ?
  6. krldogukan

LUCİFER TÜM SESLENDİRMELER

arkadaşlar youtube da gezerken gördüm vallaha en başta bizim dublaj çok kötü olmuştur diye düşündüm fakat ALLAH affetsin diğer dublajlar rezalet italyanınki gene biraz daha güzel de neyse çok güzel olmuş bizimki diğerlerine göre
  7. krldogukan

LUCİFER 5. SEZON GELDİ !!

arkadaşlar şuan itibarıyla luciferın 5. sezonunu izleyebilirsiniz
  8. krldogukan

lucifer 5. sezon ?

arkadaşlar bildiğiniz üzere yarın luciferın 5. sezonu çıkıyor fakat saat tam olarak kaçta çıkar bilmiyorum daha önceden bilenler yada tahminleri alabilirmiyim ?
  9. krldogukan

NETFLİX Lucifer içeren dizi ?

arkadaşlar biraz saçma bir istek olucak ama netflixte yada normal internette lucifer yani şeytan içeren dizi var mı lucifer ve sabrinayı izledim lütfen önermeyin onları şimdiden teşekkürler
  10. krldogukan

LUCİFER Sezon 5 Trailer

arkadaşlar lucifer 5. sezon fragmanı çıkmış diziyi izlyenlere açıyorum bu konuyu
Top Bottom