Arama sonuçları: *

1. ZeusOki

Bilim kurgu film önerisi ?

Daha çok uzaylı veya zombi tarzı şeyler hoşuma gidiyor marslı , yıldızlararası vb. bunları izledim öneriniz varsa beklerim elimde cips kola bekliyorum bak :)
  2. ZeusOki

İngilizce ögrenmek icin dizi onerisi ?

Konusu fark etmez sıkmasın yeter. Tek istedigim ingilizcenin anlasilabilir olmasi. Bazilari cok hizli konusuyor bazilari cok harf veya kelime yutuyor. Bide aksan varsa hic anlasilmiyor. Temiz bi ingilizcesi olan dizi onerisi bekliyorum.
  3. ZeusOki

Yabancı Dizi önerisi

İzledigim diziler; The boys The 100 Prison break Mr.robot Ve hosuma gitmeyip birkac diziyide yarim biraktim. Bu tür yani bilim kurgu - aksiyon tarzı onerebileceginiz bir dizi var mi? Simdiden tesekkurler
  4. ZeusOki

Aksiyon - Bilim kugu Film Önerisi

Sorum başlıkta yazıyor sıkmayan aksiyon ve bilim kurgu flimleri öneri misiniz?
  5. ZeusOki

Öneri Yabancı Film Önerisi

Aksiyon ve bilim kurgu türlerini seviyorum bunlara uygun bi güzel film önerir misiniz ?
  6. ZeusOki

Öneri Yabancı Bilim Kurgu Dizi Önerisi

Var mı önerileriniz????
  7. ZeusOki

Öneri Ücretsiz Yabancı Dizi İzleme Platformu

Ücretsiz Yabancı Dizi izlemek istiyorum var mı uygulama veya site öneriniz???
  8. ZeusOki

Öneri 1 Tane Dizi/Film Öneriniz Olsa O Hangisi Olurdu ?

Arkadaşlar hayatım boyunca hiç yabancı dizi izlemedim full türk dizisi izledim ve artık bıktım acaba bana yabancı dizi önerebilir misiniz ? Film de olur ama önceliğim dizi,aksiyon,bilim kurgu,gizem gibi türler hoşuma gidiyor öyle dram veya aşk film fln önermeyin şimdiden teşekkürker....
  9. ZeusOki

Öneri Ücretsiz Dizi/Film Sitesi

Netflix vb. Gibi sitelere para veremem öğrenciyim acaba bu tarzda bi site var mı?
Geri