Arama sonuçları: *

1. DoğuamaBatı

Çekiliş den alınan Netflix kullanmak

2-3 ay önce çekilişten Netflix kazandım 1 aylıktı fakat her ay yenileniyor sizce cc Kart ile alinma ihtimali neydir bunun? Kullanmalıyım demin denemek için plan değiştirdim ve değişti başıma bir işmi aldım merak ettim.
  2. DoğuamaBatı

Gece izlemelik aksiyon savaş film önerisi

Tank savaş filmleri veya uçak savaş filmleri hoşuma gider Türkçe dublaj olursa daha iyi olur ama yinede önerebilirsiniz yeni çıkmış filmlerde olabilir çünkü malum bayadır evdeyiz çoğu filmi izledim öneren herkese teşekürler
  3. DoğuamaBatı

Öneri Film öneri konusu

Corona günlerinde çoğu filmi izledik varsa sevdiğiniz güzel filmler konunun altına önerebilirsiniz benim pearl harbordu bekliyorum herkesden herkes nasiplensin
  4. DoğuamaBatı

Öneri 2.Dünya savaşı film öneri

Tank olarak 1.Fury 2.Whıte tiger 3.A Bridge Too Far 4.T-34 5.Panfilov'un 28 Adamı 6.Tank 7.Çılgın Savaşçılar 8.TANKERS 9.13 HOURS Uçak savaş 1.Pearl Harbor (film) 2.Tora! Tora! Tora! 3.Red Tails 4.Memphis Belle 5.Göklerde Vuruşanlar 6.Midway 7.Boyun Eğmez 8.Aces: Iron Eagle III Yer savaşı...
  5. DoğuamaBatı

Yardım Netflix ücretsiz üyelik

Bildiğimiz üzere netflixde deneme sürümü ülkemizden kaldırıldı fakat başka bir yolu varmı mesela 1 aylık paket alsak ay sonu iptal iade etsek parayı geri iade ediyormu bi bilginiz varmı
  6. DoğuamaBatı

Öneri 2. Dunya savas film oneri

2. Dunya savasi filmlerine bayiliyorum varmi boyle turkce dublaj mumkunse 2. Dunya savasi ile filminiz dizi degil ha
  7. DoğuamaBatı

Öneri Film öneri tavsiye

Gece film izlemeyi çok seviyorum ama artık izleyecek film kalmadı savaş çapında yeni çıkan savaş filmi varmı güzel bildiğiniz herkes yazarsa mutlu olurum bi kaç günlük film ihtiyacım çıksın birde interen toplu film indirebiliceğim bir yer varmı şimdiden öneri de bulunan herkese teşekürler
Geri