Arama sonuçları: *

1. Jony Case

İstanbul daki araplara özel okul

Arkadaşlar bu duruma ne diyorsunuz?
  2. Jony Case

Yasak Vs Ekonomi Hakkında

Arkadaşlar dünya genelinde yasaklar gelmeye başladı sizce bizdede yasak olmalı mı? Bence olmamalı olursa Ekonomi patlar zaten patlak iyice patlar. Fikirlerinizi merak ettim
  3. Jony Case

Gamescom dan ne bekliyorsunuz?

Arkadaşlar saat 20.55 de gamescom sunumu var biliyorsunuzdur belki ne bekliyorsunuz siz ben kesinlikle Cod cold war ile bilgi verilir zaten ben bioshock oyunu ve brigth memory infinite hakkındada bişeyler gösterileceğini umuyorum. Horizon 2 zaten kesin belki yeni gow oyunu
  4. Jony Case

Müjde Aşı olabilir mi?

Arkadaşlar Cumhurbaşkanımız Cuma günü müjde vereceğim dedi petrol diyenler fazla ama bence aşı
  5. Jony Case

3200 TL Param Var Ne Yapmalıyım?

Arkadaslar 3213 Liram var. Dolara çeviriyimmi? 10 günde falan artar mı düşer mi sizce?
  6. Jony Case

Öneri Sizce Mantıklı mı?

Arkadaşlar benim 3000 liram var. Bu parayı dolara çevirmek mantıklı mı? 3 ay beklemek zorundayım.
  7. Jony Case

6-7 Haziran'da sokağa çıkma yasağı

Arkadaşlar 6-7 Haziranda Sokağa çıkma kısıtlaması olucak. Son açıklanan 15 ilde.
  8. Jony Case

Ekonomi .....

Afrikalıların parası bizimkiden değerli. Papua parası 2+ ama buda o kadar olmasada .
  9. Jony Case

Berat Kandiliniz Mübarek Olsun

Arkadaşlar bütün İslam aleminin Berat kandili mübarek olsun . Bütün sıkıntılardan en kısa sürede kurtulmak dileği ile.
  10. Jony Case

Ptt Bedava Maske Dagıtımı

Arkadaşlar şu zor günlerde Sağlık ve Ulaştırma Bakanlığı işbirliği ile 20 yaş üstü ve 65 yaş altı vatandaşlar hariç herkese haftalık 1 paket(5 adet) maske veriliyor. her hafta sadece bir hakkınız var burdan ulaşabilirsiniz ancak çok yoğun site şuan.https://maske.epttavm.com/ burdan...
Top Bottom