Arama sonuçları: *

1. Redmental

Boğaziçi Üniversitesi Protestoları Hk.

*** Bu konu siyaset yapmak veya bir kesime destek vermek amaçlı değildir. Lütfen saygı çerçevesinde kalarak , sayfalarca boş yapmayarak fikrinizi belirtin. Düzgünce bir olgunluk seviyesinde ve objektif bakış açılarıyla , gerekli münakaşalarımızı yapalım ve dostça yolumuza bakalım. Farkında...
  2. Redmental

Yardım Memleketim Cayır Cayır Yanıyor

Arkadaşlar dünden beri Hatay'ın farklı noktalarında çok büyük yangınlar var hâlâ her yerden itfaiye sesleri geliyor. PKK örgütünün kundaklamaları sonucu herkes evsiz kalıyor , hayvanlar ölüyor , doğa ölüyor. Medya suskun ! Bu 15 ağaç için polise/jandarmaya saldıranlar nerede !? 2 metre yanımda...
  3. Redmental

Ünlü Twitch Yayıncısı "DrDisRespect" Sınırsız Ban Yedi !

Arkadaşlar canlı yayında canlı canlı ban yedi bu yayıncı. Hatta Jahrein bir tweet paylaştı gidip altındaki yorumları da okuyun. Wikipedia üzerinde eski twitch yayıncısı olarak geçiyor şuan. Bir kadın yayıncıyı sesli mesajlar , rahatsız edici şeyler ile taciz ediyormuş -ki dönen dedikodulardan...
  4. Redmental

YKS 2020 Mağdurları İntikam Alıyor

.....a
  5. Redmental

ABD Cayır Cayır Yanıyor !

Lütfen hepsini okuyun , en azından göz gezdirin. Youtube üzerinde ABD ülkesinde yaşayan 2 Türk arkadaşın farklı videolarını izledim. Gerçekten kendilerini tehlikeye atarak bize TV'de anlatılandan çok daha fazlası olduğunu gösteriyorlar. Sorun şu ki , maalesef artık "George Floyd" bahane olmaya...
  6. Redmental

Tarihte İlk Kez ! Yeni Bir Dönem Başlıyor !

An itibari ile tarihte ilk kez özel bir şirket uzaya araç göndermeyi başardı ( SpaceX Falcon ). 2. Denemede başarılı olan bu olay ile tarihe geçecek bir şeye tanıklık ettik. Aracın İstanbul üzerinden de geçeceği iddia ediliyordu ve geçti. Bu yeni dönem , yeni bir çağın başlangıcı olabilir ! Özel...
Top Bottom